Käthe Haak is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lesbo

1969 | Drama, Erotiek

Italië 1969. Drama van Edoardo Mulargia. Met o.a. Steven Ted, Carla Romanelli, Käthe Haak, Peter Howells en Gizella Dalli.

De jonge echtgenote van een impotente romanschrijver zoekt troost bij diverse jongelingen, maar ontdekt zichzelf pas in haar relatie met een lesbische vrouw. 'Gedurfd, gewaagd!' riepen destijds de advertenties voor dit hypocriet wanprodukt. Let even op het moraliserend opgeheven vingertje aan het slot. Mulargia regisseerde als Edward G. Muller.

Der Tag vor der Hochzeit

1952 | Familiefilm

Duitsland 1952. Familiefilm van Rolf Thiele. Met o.a. Paul Dahlke, Käthe Haak, Lisabet Müller, Joachim Brennecke en Elisabeth Flickenschildt.

Opwinding in een Duits universiteitsstadje vlak na het eind van WO II: er zal hoog staatsbezoek komen. Het zou een grote dag kunnen zijn voor de ambitieuze burgemeester, ware het niet dat precies op die dag zijn dochter zal trouwen. Het liefste zou hij het huwelijk uitstellen. Een hier en daar rake satire op de beginperiode van de Duitse Bondsrepubliek en de nasleep van de nazi-tijd. Dat het verhaal niet diep genoeg gaat wordt ruimschoots goedgemaakt door de opmerkelijke ploeg acteurs en de puntige dialogen.

Gefährliche Gäste

1949 | Komedie, Drama, Romantiek

Duitsland 1949. Komedie van Géza von Cziffra. Met o.a. Wolf Albach-Retty, Vera Molnar, Paul Kemp, Käthe Haak en Ludwig Röger.

Een charmante levensgenieter wordt er door zijn levenswijze toe gedwongen zijn villa te verkopen. Tijdens zijn afwezigheid probeert een trio gangsters het huis te verkopen, alsof het hun huis was. De verschijning van een zonderlinge musicus en zijn nicht, alsmede uiteindelijk de huiseigenaar zelf, zorgen voor de gebruikelijke verwarring. Betrekkelijk zouteloze komedie uit de tijd na de oorlog.

Der Biberpelz

1949 | Komedie

Oost Duitsland 1949. Komedie van Erich Engel. Met o.a. Fita Benkhoff, Werner Hinz en Käthe Haak.

Een komedie over een vrouw die haar bescheiden inkomen als wasvrouw aanvult met diefstal. Gebaseerd op populair theaterstuk.