Laura Albert is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Mirage

1990 | Horror, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Horror van Bill Crain en Bill Crane. Met o.a. Jennifer McAllister, Todd Schaefer, Kenneth Johnson, Kevin McParland en Nicole Anton.

Een paar studievrienden gaan een weekend met elkaar op pad en trekken door de woestijn. Plotseling zien ze in de verte een jeep met grote snelheid op hen afkomen. De groep vraagt zich af of het echt een jeep is of een luchtspiegeling. Al snel blijkt dat het geen gezichtsbedrog is, maar dat het mysterieuze voertuig het duidelijk op hen voorzien heeft. De vriendenclub wordt uiteen gedreven en vallen stuk voor stuk ten prooi aan de onbekende belager. Tenslotte blijft alleen Chris over met het vooruitzicht dat het gauw donker wordt en er in de verste verte geen hulp te bekennen valt

Tales From The Crypt: The Man Who Was Death

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Walter Hill. Met o.a. William Sadler, J. W. Smith, Roy Brocksmith, David Wohl en Gerrit Graham.

De eerste aflevering, die de spits van de reeks afbijt. Nils Talbot (Sadler) is een beul in dienst van de staat. Hij houdt van zijn werk en beschouwt iedere executie als nuttig en een bijdrage aan de hoognodige grote schoonmaak van de maatschappij. Elke misdadiger die hij naar de elektrische stoel begeleidt, is voor hem een nieuw kunstwerk. Dan wordt echter de doodstraf afgeschaft. Gevolg: hij staat op straat. Met pijn in het hart ziet hij hoe moordenaars vrij rondlopen. Dus besluit hij zijn oude beroep weer op te pakken, maar nu voor eigen rekening en risico. Deze film wordt sterk gerelativeerd door de off- en on- screen commentaren van Sadler als Nils Talbot. Uitstekend opgebouwde mengeling van satire, kitsch en spanning. Het scenario is van Robert Reneau en regisseur Hill. Het camerwerk is van John R. Leonetti. Aflevering 1 van het eerste seizoen, nummer 1 van 94. Dolby Stereo.

Overdose

1989 | Actiefilm, Thriller

Frankrijk/België 1989. Actiefilm van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Laura Albert, James Short, Bruce Baron, Jess Hahn en Gordon Mitchell.

Karen (Albert) is airhostess. Dat komt goed uit voor haar Amerikaanse vriend Michael (Short), die haar voor rekening van de brutale drugbaron Costa (Baron) regelmatig cocaïne laat smokkelen. Op een keer kan ze ter nauwernood aan ontdekking ontsnappen en wanneer ze thuis komt betrapt ze Michael met een andere vrouw. Razend dumpt ze tien kilo cocaïne in zee. Dit schiet in het verkeerde keelgat van Costa die afrekent met Michael en dan met man en macht op zoek gaat naar Karen. Een gewelddadige xeroskopie van tientallen gelijksoortige prenten, gespeend van elk greintje talent. De acteurs acteren om ter slechtst en het verhaaltje kraakt aan alle kanten. Enkel de lokatie-opnamen op Malaga hebben enige charme. Geschreven door seks-cineast Pallardy, die eens iets anders wou maken. Voor ons hoefde het niet. Fotografie van Max Monteillet. Engelse versie verkrijgbaar op video onder de titel THE LAST SHOT. Dolby Stereo.

Dr. Caligari

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Stephen Sayadian. Met o.a. Madeleine Reynal, Fox Harris, Laura Albert, Jennifer Balgobin en John Durbin.

Dr. Caligari is een verknipte morbide vrouw met een ijzeren beha, die tot haar gerief komt als zij pijn ondergaat en lijden mag. Zij staat aan het hoofd van de CIA (Caligari Insane Asylum) en geeft zich uit voor de kleindochter van de illustere Dr. Caligari wiens Kabinett zij voortzet zonder evenwel mensen te doden, maar ze plant hormonen over en weer. Ze gaat als vriendin om met haar patiënte Mrs. van Heusen met wie zij ook seks bedrijft. De film is zo bizar dat de meest kritische cultfilmdeskundige deze film wenst uit te zitten. Hij is het werk van seksregisseur Sayadian, in vakkringen beter bekend als Rinse Dream van CAFE FLESH, die de kunst verstaat ongegeneerd gebruik te maken van de camera. Angstaanjagende muziek van Mitchell Froom.

Blood Games

1989 | Actiefilm, Thriller, Erotiek, Sportfilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Tanya Rosenberg. Met o.a. Laura Albert, Sabrina Hills, Luke Shay, Shelley Abblett en Ross Hagen.

Brutale schurken uit de oerwouden van de Verenigde Staten krijgen ruzie met een honkbalploeg die geheel uit vrouwen bestaat (!). Helaas wordt het sjofele materiaal voor deze film op volstrekt ernstige wijze behandeld. Mooi wildernisdecor.

The Unnamable

1988 | Horror

Canada/Verenigde Staten 1988. Horror van Jean-Paul Ouellette. Met o.a. Mark Kinsey Stephenson, Alexandra Durrell, Laura Albert, Eban Ham en Katrin Alexandre.

Een paar leeghoofdige scholieren, die een behekst huis binnendringen, worden afgeslacht door een demonisch wezen (dat meer op een danser uit de musical 'Cats' lijkt). Een piepklein verhaaltje van H.P. Lovecraft inspireerde tot deze saaie en bloedige film. Wat een verschrikkelijke verspilling van celluloïd.

Glitch!

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Will Egan, Steve Donmeyer, Julia Nickson, Ji-Tu Cumbuka en Fernando Garzon.

Een verschrikkelijke klucht der verwisselingen die aangeknaagd is door de tands des tijds over twee onnozele inbrekers, Todd (Egan) en Bo (Donmyer) die de villa van filmregisseur Julius Lazar (Gautier) binnendringen. Hoewel Lazar en zijn vriendin (Carr) niet aanwezig zijn, is het in de villa een drukte van jewelste en wordt ons duo aangezien voor Lazar en zijn assistent. Daarop besluit het tweetal een casting party te geven voor een nieuwe film. Het wordt een groot feest aan de rand van het zwembad met leuke starlets en Todd wordt verliefd op Michelle (Nickson). Dan duiken natuurlijk de verkeerde lui op, waaronder Dubois (Lange) een mafioso die nog geld te vorderen heeft van Lazar. Veel gooi- en smijtwerk en vooral flauwe leut. Alles is zo voorspelbaar als het invallen van de avond en het opkomen van de zon. Het cliché-scenario is van regisseur Mastorakis. Het camerawerk is van Peter C. Jensen.

Death By Dialogue

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Tom Dewier. Met o.a. Ken Sagoes, Lenny Deiduca, Kelly Sullivan, Laura Albert en Jude Gérard.

Een nieuwsgierige suppoost opent een verstofte kist waarin bewijsmateriaal ligt opgeslagen. Hij wordt vervolgens geconfronteerd met een geweldige explosie, die hem tegen de muur smijt. Hij gaat echter terug naar de kist en vindt het draaiboek voor een film getiteld 'Victim 67'. De volgende nacht wordt hij op een beestachtige wijze vermoord. Een stel koene maar weinig nadenkende jongelui leggen beslag op het draaiboek en gaan het in een verlaten landhuis lezen. Ze raken in de macht van de bij de ontploffing vrijgekomen duivelse krachten en lezen in het script over hun eigen naderende dood, waaraan ze alleen kunnen ontsnappen als ze tijdig het scenario herschrijven. Helaas is dit aardige idee door de alom slordige aanpak behoorlijk verknald. Ook bekend als EVIL NIGHTMARE.