Beatriz Elorrieta is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

La Noche de la ira

1986 | Actiefilm

Spanje 1986. Actiefilm van Javier Elorrieta. Met o.a. Patxi Andion, Beatriz Elorrieta, Agustín González, Lola Gaos en Aldo Sambrell.

In een Spaans dorp neemt de plaatselijke boeman zich voor om de patiënten van een drugsverslaafden-kliniek bij een jachtpartij te vermoorden. Een film vol tekortkomingen, maar toch lofwaardig en vooral ongebruikelijk in het kader van de hedendaagse Spaanse film.

Juana la loca... de vez en cuando

1983 |

Spanje 1983. José Ramón Larraz. Met o.a. Lola Flores, Beatriz Elorrieta, José Luis Lopéz Vázquez, Manolo Gómez Bur en Fernando Fernán-Gómez.

Een vooral belachelijke en werkelijk onuitstaanbare satire op de historische Spaanse film LOCURA DE AMOR.

A contratiempo

1981 | Romantiek

Spanje 1981. Romantiek van Oscar Ladoire. Met o.a. Oscar Ladoire, Mercedes Resino, Paco Lobo en Beatriz Elorrieta.

Tussen een jonge cineast en een liftster ontstaat een relatie. Dit is de eerste film van de acteur Oscar Ladoire, die eveneens de hoofdrol vervult.

Otra vez adióz

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Miguel Angel Rivas. Met o.a. Irena Gutiérrez Caba, Héctor Alterio, Charo Soriano, Beatriz Elorrieta en Ana Obregón.

Een getrouwde man met een minnares wordt verliefd op een derde vrouw. Een rampzalige film; zelfs het spel van de grote Argentijnse acteur Héctor Alterio, die de hoofdrol vertolkt, kan dit niet goedmaken.

Sentados al borde de la mañana con los pies colgando

1978 | Drama

Spanje 1978. Drama van Antonio José Betancor. Met o.a. Miguel Bosé, Beatriz Elorrieta en Luis Ciges.

Een groep jonge mensen wil een vrije commune stichten. Een grotesk modieus melodrama.

Jaque a la dama

1978 | Drama

Spanje 1978. Drama van Francisco Rodríguez. Met o.a. Concha Velasco, Ana Belén, Pedro Díez del Corral en Beatriz Elorrieta.

De vriendschap tussen een gescheiden vrouw van zekere leeftijd en een schaamteloos jong meisje. Een uitermate pedante en vervelende film.

Necrophagus

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van Michael Skaife. Met o.a. Bill Curran, Beatriz Elorrieta, Frank Braña en Víctor Israel.

Een oude wetenschapper is veranderd in een monsterachtig creatuur. Een van de slechtste films uit de Spaanse horrorfilmgeschiedenis. De echte naam van de regisseur is Miguel Madrid.