Michael Carlos is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Odd Angry Shot

1979 | Oorlogsfilm

Australië 1979. Oorlogsfilm van Tom Jeffrey. Met o.a. John Hargreaves, Graham Kennedy, Bryan Brown en John Jarratt.

Een interessante film over een groep Australische beroepsmilitairen, gelegerd in Vietnam. Het persoonlijke drama krijgt meer aandacht dan de oorlogshandelingen in dit soms schrijnende, soms nogal komische werk over soldaten betrokken bij een oorlog die ze niet werkelijk als hùn oorlog beschouwen.

Long Weekend

1978 | Horror

Australië 1978. Horror van Colin Eggleston. Met o.a. John Hargreaves, Briony Behets, Mike McEwen, Michael Atkins en Roy Day.

Een echtpaar waarvan het huwelijk op de klippen aan het lopen is, besluit er een weekend op uit te trekken om in de natuur tot bezinning te komen. Op een afgelegen plek komen ze tot de ontdekking dat de natuur zijn tol begint te eisen.

Blue Fin

1978 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Australië 1978. Familiefilm van Carl Schultz. Met o.a. Hardy Krüger, Greg Rowe, Elspeth Ballantyne, Liddy Clark en John Jarratt.

De veertien-jarige Howe droomt ervan visser te worden, net zoals zijn vader. Vader Krüger vindt echter dat hij beter nog een tijdje aan wal kan blijven en daarmee breken de spanningen los. Voorspelbare, soms ontroerende en spannende prent over een vader- zoonrelatie die op losse schroeven komt te staan. Howe en Krüger spelen hun rol met overgave, maar het scenario van Sonia Borg gebaseerd op een roman van Colin Thiele, bevat te weinig actie om voor jongeren te blijven boeien tot het einde. Cameraman Geoffrey Burton maakte schitterende beelden van de zuidkust van Australië, maar kon de film daarmee niet boven de middelmaat uittillen.