Aurora Redondo is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Violines y trompetas

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Jesús Puente, José Luis Lopéz Vázquez, Yolanda Farr en Aurora Redondo.

Twee muzikanten van middelbare leeftijd wonen samen met de minnares van de ene, tevens ex-vrouw van de andere. Deze volstrekt onuitstaanbare film is gebaseerd op een toneelstuk dat enorm succes in Spanje had.

Las Bicicletas son para el verano

1984 | Komedie, Historische film

Spanje 1984. Komedie van Jaime Chávarri. Met o.a. Agustín González, Victoria Abril, Amparo Soler Leal, Carlos Tristancho en Aurora Redondo.

Het dagelijks leven van een tot de middenstand behorende Madrileense familie wordt hevig verstoord door het uitbreken van de Spaanse Burgeroorlog. Deze filmbewerking van een succesvol toneelstuk, geschreven door de buitengewoon begaafde Fernando Fernán Gómez, werd zeer positief door de critici en het publiek ontvangen en deed het ook buiten Spanje goed.

Secuestro a la española

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Mateo Cano. Met o.a. Esperanza Roy, Quique Camoiras, Aurora Redondo en José Orjas.

De tegenslagen van drie gezinnen van kruimeldieven. Een waardeloze komedie, het laatste werk van Cano.

Un Millón en la basura

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van José María Forqué. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Julia Gutiérrez Caba, Juanjo Menéndez en Aurora Redondo.

Een straatveger vindt plotsklaps een miljoen peseta's. Een sentimentele, paternalistische film, hoewel met een succesvolle vertolking en situering.

Ninette y un señor de Murcia

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Rosenda Monteros, Fernando Fernán-Gómez, Alfredo Landa en Aurora Redondo.

Een verlegen jongen uit de provincie neemt zijn intrek bij een vluchtelingenpaar in Parijs, de ouders van de jonge en onweerstaanbare Ninette. Deze komedie verschilt nogal van de gewoonlijk geëngageerde films van de regisseur Fernando Fernán-Gómez, maar is toch geestig en goed gemaakt.

Honorables sinverguenzas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van José Luis Gamboa. Met o.a. Carmen de Lirio, Félix Dafauce, Alfonso Godá en Aurora Redondo.

Een onnozele dorpeling loopt in de hoofdstad in de val van een paar gauwdieven. Een komedie zonder enige kwaliteit.