Warren Kemmerling is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

King

1978 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1978. Drama van Abby Mann. Met o.a. Paul Winfield, Cicely Tyson, Tony Bennett, Roscoe Lee Browne en Lonny Chapman.

Mini-serie in drie delen. Mann schreef zelf het scenario en poogde zo getrouw mogelijk het leven en werken van ds. Martin Luther King te vervatten en te verfilmen. Het geheel boeit echter maar matig door te langdradige scènes met te veel dialoog en te weinig afwisseling. Billy Goldenberg kreeg een Emmy Award voor de muziek.

Eat My Dust

1976 | Actiefilm

Verenigde Staten 1976. Actiefilm van Charles B. Griffith. Met o.a. Ron Howard, Christopher Norris, Warren Kemmerling, Dave Madden en Rance Howard.

Zenuwslopend vertelseltje over twee jonge autorijders die hun zucht naar snelheid maar niet kunnen bevredigen.

Navajo Run

1964 | Western

Verenigde Staten 1964. Western van Johnny Seven. Met o.a. Johnny Seven, Warren Kemmerling, Virginia Vincent en Ron Soble.

Johnny Seven produceerde, regisseerde en speelde de hoofdrol. Jo Heims schreef het verhaal over een Navajo-halfbloed (Seven) die,door een ratelslang gebeten, hulp zoekt op de ranch van Warren Kemmerling. Diens vrouw wil niet, maar Kemmerling laat Seven door haar verzorgen. Zijn enige doel is hem later mee te nemen de woestenij in, achter te laten zonder water en voedsel en dan jacht op hem maken. Geen onaardig gegeven maar te amateuristisch uitgewerkt.

Trauma

1962 | Horror

Verenigde Staten 1962. Horror van Robert Malcolm Young. Met o.a. John Conte, Lynn Bari, Lorre Richards, David Garner en Warren Kemmerling.

Een loodzwaar geregisseerde horrorfilm over Richards pogingen haar geheugen terug te krijgen na belevenissen in een spookachtig huis.

Gun Street

1961 | Western

Verenigde Staten 1961. Western van Edward L. Cahn. Met o.a. James Brown, Jean Willis, John Clarke, Med Flory en John Pickard.

Slappe western, de laatste die Cahn ooit regisseerde. Gevangene Warren Kemmerling weet te ontsnappen. Marshal James Brown en assistent John Clarke zetten de achtervolging in en waarschuwen de eventuele slachtoffers. Die vallen er en dan volgt de klopjacht met de noodwacht. Maar spanning biedt het verhaal van Sam Freedle niet. Gilbert Warrenton deed een routineklus achter de camera en Robert Kent produceerde.