José Eduardo Pérez is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Un Chico valiente

1958 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1958. Drama van Mauricio de la Serna. Met o.a. José Rojo de la Vega, Joaqu ín Cordero, Marina Camacho en José Eduardo Pérez.

Als hij samen met zijn hond en zijn paard van huis wegloopt, komt een kind in aanraking met een bende outlaws, en raakt innig bevriend met een van hen. De film was zo moraliserend dat hij werd aanbevolen door het 'Instituto de Cultura Cinematográfica', de 'Liga de la Decencia' en ouder- en kerkorganisaties. Niet te harden.

El Gavilán vengador

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Elda Peralta, Agustín Isunza en José Eduardo Pérez.

Op een ranch die onveilig wordt gemaakt door een bende veedieven, komt een geheimzinnige gemaskerde een eind maken aan het bandietendom. Brutaal plagiaat (en uitermate zwak, ook dat nog) van LA MARCA DEL ZORRO.

Los Misterios del hampa

1944 | Misdaad

Mexico 1944. Misdaad van Juan Orol. Met o.a. María Antonieta Pons, Juan Orol, Francisco Jambrina en José Eduardo Pérez.

In de gevangenis vertelt een gangster zijn vrouw hoe hij in die situatie is beland. Hoewel beslist niet zonder fouten is Orol erin geslaagd een alleszins acceptabele film te maken, die destijds een grote publiekstrekker was.

Cruel destino

1943 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1943. Drama van Juan Orol. Met o.a. María Antonieta Pons, Juan José Martinez Casado en José Eduardo Pérez.

Om haar vader uit de financiële nood te helpen, trouwt een meisje met een man van wie zij niet houdt. Niet te verteren film, gemaakt zonder enig technisch benul. Ook bekend als ALLA EN LA FRONTERA.

La Virgen de la sierra

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Guillermo Calles. Met o.a. Anita Campillo, Carlos Villatoro, Raúl de Anda en José Eduardo Pérez.

De jonge knappe dochter van een sympathieke familie uit de bergen wordt verleid door een jongen uit de stad. Een middelmatig melodrama, zoals ze in die tijd meer gemaakt werden.

La Isla maldita

1934 | Avonturenfilm

Mexico 1934. Avonturenfilm van Boris Maicon. Met o.a. Luis G. Barreiro, Mario Tenorio, Carmen Torreblanca en José Eduardo Pérez.

Een jong paar dat in de gevangenis is getrouwd, ontsnapt in gezelschap van nog drie gevangenen. Ze komen op een eiland terecht waar ze een schat ontdekken. Een avonturenfilm van geen enkel belang.