Maribel Martín is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

El Niño de la luna

1988 | Fantasy

Spanje 1988. Fantasy van Agustín Villaronga. Met o.a. Maribel Martín, Lisa Gerrard, Lucía Bosé, Enrique Saldaña en Lucia Bosè.

In zwart Afrika leeft een stam die wacht op de komst van hun god in de vorm van een blank kind. Het weeskind David kent deze legende en gelooft dat deze god niemand minder is dan hijzelf. Een film met te veel pretenties en te weinig cinematografische kracht.

Ultimas tardes con Teresa

1984 | Drama, Romantiek

Spanje 1984. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Maribel Martín, Angel Alcázar, Patricia Adriani, Cristina Marsillach en José Bódalo.

Verblind door de revolutionaire strijd, worden een ordinaire inbreker en een burgerlijke studente intieme vrienden en maken ze samen een gemene zaak. Een vormloze en middelmatige bewerking van een zeer gewaardeerde Spaanse roman.

Los santos inocentes

1984 | Drama

Spanje 1984. Drama van Mario Camús. Met o.a. Alfredo Landa, Francisco Rabal, Agustín González, Juan Diego en Terele Pávez.

Rond 1965 strijdt een Spaanse boerenfamilie voor een beter bestaan. In dit rauwe sociale drama is vastgehouden aan de grondregels van de Spaanse cinema: de (bijzonder) esthetische verhalende formule. Op verschillende festivals, w.o. Cannes, zijn aan dit werk prijzen toegekend. Deze produktie kan worden beschouwd als de een der zeer succesvolle Spaanse films, die zowel in commercieel als artistiek opzicht zeer geslaagd is. De roman van Miguel Dellbes werd tot scenario bewerkt door Antonio Lerreta, Manuel Matji en regisseur Camus. Camerawerk van Hans Burmann.

La Espada negra

1976 | Avonturenfilm, Historische film

Spanje 1976. Avonturenfilm van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. Juan Ribó, Maribel Martín, José María Rodero en Carlos Ballesteros.

De intriges rondom het huwelijk van Isabella van Castilië en Ferdinand van Aragon. Een groteske, bloederige demystificatie van het traditionele beeld van het katholieke koningspaar.

Fantasmas en el Oeste

1976 | Western, Komedie, Fantasy

Spanje/Italië 1976. Western van Antonio Margheriti. Met o.a. Fred Harris, Tom Scott, Maribel Martín en Ricardo Palacios.

De avonturen van twee vrienden in het Westen, waarvan de [KA1]éen de geestverschijning van Davy Crockett is. Een goedkope imitatie van de van TRINITA-films. Ook bekend als WHISKY Y FANTASMAS.

Olvida los tambores

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Julián Mateos, Maribel Martín, Tony Isbert, Cristina Galbó en Carlos Ballesteros.

De relaties tussen twee heel verschillende verliefde paren worden getoond in een rampzalige film, net zo slecht als het theaterstuk waarop het is gebaseerd.

La Casa Grande

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Francisco Rodríguez. Met o.a. Antonio Ferrandis, Maribel Martín, Juan Diego en Fernando Sánchez Polack.

In het naoorlogse Spanje probeert een invloedrijke dorpsbewoner van zijn bevoorrechte positie gebruik te maken om een jong meisje te verleiden. Een zeer slechte film die tot doel heeft een dubbele politieke lezing te geven.

De profesión polígamo

1975 | Komedie, Erotiek

Spanje 1975. Komedie van Angelino Fons. Met o.a. Manuel Summers, Maria Perschy, Carmen de la Maza, Africa Pratt en Victoria Vera.

Een getrouwde man kan het niet laten om jonge maagden te versieren om hen onmiddelijk daarna in de steek te laten. Een even smadelijk als onwaardig knoeiwerk, dat zelfs de pretentie heeft om leuk te zijn.

3 días de Noviembre

1975 | Horror

Spanje 1975. Horror van Leon Klimowsky. Met o.a. Maribel Martín, Tony Isbert, Narciso Ibáñez Menta, Henry Gregor en Mónica Randall.

Een gekgeworden psychiater onderwerpt zijn patiënten aan afschuwwekkende therapieën... Een zeer slechte film.

Los Caballeros del botón de ancla

1974 | Drama

Spanje 1974. Drama van Ramón Torrado. Met o.a. Peter Lee Lawrence, Maribel Martín, Alfredo Mayo en Florinda Chico.

Een herverfilming van BOTÓN DE ANCLA, geproduceerd door de auteur van de eerste versie. Overigens geen uitschieter alhoewel de film positief genoemd mag worden.

Los Viajes escolares

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van Jaime Chávarri. Met o.a. Bruce Robinson, Maribel Martín, Ramiro Oliveros, Lucía Bosé en Guillermina Motta.

Een jongen leeft in een decadente familiekring die hem niet begrijpt. In zijn eerste film viel Chavarri het familiemilieu al hevig aan. De film had minder succes dan de volgende.

La Cera virgen

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van José María Forqué. Met o.a. Carmen Sevilla, José Luis Lopéz Vázquez, Vera Sanders, Maribel Martín en Eva León.

Een jong meisje uit de provincie richt in haar geboorteplaats een rendez-vous club op. Het is een oppervlakkige en dubbelzinnige aanklacht tegen het moralisme op het platteland.

En un mundo diferente

1970 | Muziek, Sciencefiction

Spanje 1970. Muziek van Pedro Olea. Met o.a. Juan, Junior, Maribel Martín en Francisco Merino.

Twee buitenaardse wezens komen op aarde en bemachtigen daar de lichamen van enkele zeer beroemde zangers. Een lachwekkende film die gemaakt werd om geld te slaan uit de populariteit van het toen in Spanje beroemde duo 'Juan y Junior'

Pepa doncel

1969 | Drama

Spanje 1969. Drama van Luis Lucia. Met o.a. Aurora Bautista, Juan Luis Galiardo, Maribel Martín en Mercedes Vecino.

Een voormalige prostituée, die nu een keurige weduwe is geworden, wil verhinderen dat een van haar voormalige minaars haar dochter verleidt. Een belachelijke film, geïnspireerd op een werk van Jacinto Benavente.

Es usted mi padre?

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Antonio Giménez Rico. Met o.a. Mark Stevens, Tony Isbert, Maribel Martín en Mari Carrillo.

Een geruïneerde edelman probeert zijn naam te verkopen aan de meestbiedende...Een zeer slechte film van een rampzalige regisseur.

El Camino

1964 | Drama

Spanje 1964. Drama van Ana Mariscal. Met o.a. Julia Caba Alba, Mary Delgado, Joaquín Roa, Maruchi Fresno en Maribel Martín.

Het dagelijkse leven van een paar jonge mensen die in een Castiliaans dorpje wonen. Een zeer middelmatige film naar de roman van Miguel Delibes.