Charles Solomon is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Last Fair Deal

1995 | Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Charles Solomon en Jr.. Met o.a. Todd Terry, John Bennett, Kit Carson, Krol K.C. Landis en Charles Solomon.

Een vrijgekomen bankrover probeert met zijn broers nog een laatste grote slag te slaan wat uiteraard verkeerd afloopt. Standaard actiefilmpje met een al zovele malen eerder vertoond verhaaltje. Zet je verstand op nul en laat het aan je voorbij rollen. Todd Terry in de rol van Travis. Onbekende acteurs met matige acteerprestaties.

Witchcraft IV: Virgin Heart

1992 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1992. Horror van James Merendino. Met o.a. Charles Solomon, Julie Strain, Clive Pearson, Diane Fowler en Erol Munuz.

Het heeft vier films geduurd voordat een aflevering van WITCHCRAFT eindelijk iets van een plot begon te vertonen. Helaas is het van A tot Z gestolen uit andere films. De heldhaftige magiër Solomon neemt een satanische kerel te grazen, die zieltjes koopt met de belofte van roem in de blues-muziek. Julie Strain heeft geposeerd in Penthouse en hier kunnen we uitgebreid zien waarom.

Disney: The Fairy Tale Years

1992 | Documentaire, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1992. Documentaire van Brian Skeet. Met o.a. Kristen Malanga, John Canemaker, Charles Solomon, Ollie Johnston en Chuck Jones.

Reeds van kindsbeen af was Walt Disney erg ge[KA3]interesseerd in sprookjes. Als hij dan uiteindelijk filmproducent werd waren sprookjes een belangrijke inspiratiebron. Zo maakte hij reeds in 1923 een eerste (korte) versie van ALICE IN WONDERLAND, door hemzelf getekend. Na verschillende korte films kwam het dan in 1937 tot SNOWWHITE AND THE SEVEN DWARFS, zijn eerste lange speelfilm. Tot op heden worden nog steeds regelmatig sprookjes verfilmd door The Walt Disney Company. Als een hedendaagse Alice leidt de kleine Kristen Malanga ons doorheen de sprookjeswereld van Disney, met fragmenten uit o.a. CINDERELLA, THE SLEEPING BEAUTY, THE LITTLE MERMAID, BEAUTY AND THE BEAST, ALADDIN en toont tevens afgewerkte fragmenten van films die nooit gemaakt werden. Een aantal mensen praat over hun samenwerking met Disney. Het geheel is erg oppervlakkig en komt over als een lange commercial voor de Disney-films. Skeet schreef zelf het scenario en John Beck filmde het nieuwe materiaal. Colin Minchin tekende voor de montage.

Witchcraft III: The Kiss of Death

1991 | Horror

Verenigde Staten 1991. Horror van R.L. Tillmanns. Met o.a. Charles Solomon, Domonic Luciana, Lisa Toothman, Leana Hall en Nicole Lauren.

De derde film in de low-budgetreeks WITCHCRAFT is superieur aan de vorige twee, maar dat is ook geen kunst... Een onwillige tovenaar (Solomon) neemt het op tegen een kwaaie vent die met zijn kus mensen kan doden of tot slaaf maken.

The Channeler

1990 | Horror, Thriller, Fantasy

Verenigde Staten 1990. Horror van Grant Austin Waldman. Met o.a. Robin Sims, Richard Harrison, Dan Haggerty, Brenda Klemme en Jay Richardson.

Een stelletje idiote studenten, hun ecologieprofessor en een woudkluizenaar annex parapsycholoog trekt ten strijde tegen kwade machten in de vorm van in lange gewaden gehulde demonen die in de donkere wouden rondspoken. De mooie natuuropnames kunnen de stupiditeit van deze slecht in elkaar zittende bovennatuurlijke puinhoop niet verhullen. Het scenario is van Peter Mead, Jeff Falls, Jeb Siebel en Grant Austin Waldman. Dat er vier man nodig waren om dit gedrocht te creëren is nauwelijks te geloven. De productie was een familie onderonsje van regisseur Waldman. Het camerawerk is van William H. Molina.

Witchcraft Part II: The Temptress

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Mark Woods. Met o.a. Charles Solomon, Mia Ruiz, Delia Sheppard, Cheryl Janecky en Kirsten Wagner.

Sexy tovenares (Sheppard) probeert een jongeman te verleiden tot het kwade. Waardeloos, ondanks een enkele poging tot humor.