Chad Michael Collins (1979) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sniper: Legacy

2014 |

Verenigde Staten 2014. Don Michael Paul. Met o.a. Tom Berenger, Chad Michael Collins en Doug Allen.

Company Of Heroes

2013 |

Verenigde Staten 2013. Don Michael Paul. Met o.a. Tom Sizemore, Chad Michael Collins, Vinnie Jones, Dimitri Diatchenko en Neal McDonough.

Sniper: Reloaded

2011 | Actiefilm

Zuid-Afrika 2011. Actiefilm van Claudio Fäh. Met o.a. Billy Zane, Chad Michael Collins en Richard Sammel.

Sergeant Brandon Beckett, zoon van de befaamde sluipschutter Thomas Beckett, werkt voor de VN in de Democratische Republiek Congo. Hij krijgt de missie om een Europese boer te bevrijden die zit opgesloten in een gebied van vijandige rebellen. Wanneer hij met zijn team bij de boerderij aankomt, worden ze opgewacht door een sluipschutter. Beckett raakt gewond en de rest van het team overleeft de aanval niet. Beckett krijgt hulp van een voormalig protégé van zijn vader, Richard Miller. Hij leert Beckett te denken als een sluipschutter. Samen proberen ze de sluipschutter op te sporen voordat hij terugkeert om de klus af te maken.

Rock Monster

2008 | Horror, Komedie, Fantasy, Sciencefiction

Verenigde Staten 2008. Horror van Declan O'Brien. Met o.a. Chad Michael Collins, Natalie Denise Sperl en Jon Polito.

Een groepje backpackers komt terecht in een afgelegen Oost-Europees dorpje. Als ze een zwaard vinden dat vastzit in een rots kan Jason de verleiding niet weerstaan het zwaard eruit te trekken. Hierdoor wordt een wraakzuchtig monster van zijn betovering bevrijd.