Cuco Sánchez is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

El hombre de la furia

1965 | Avonturenfilm

Mexico/Venezuela 1965. Avonturenfilm van Fernando Orozco. Met o.a. Javier Solís, Dacia González, 'Mantequilla' en Cuco Sánchez.

Een jongeman bezoekt een feest dat wordt gegeven door een rijke grootgrondbezitter die de moordenaar van zijn vader is. Hij heeft het voornemen de man te doden. Goede regie en dito acteerprestaties.

Guitarras lloren guitarras

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Miguel M. Delgado. Met o.a. Cuco Sánchez, Lucha Villa, Fernando Soto ('Mantequilla') en Manuel López Ochoa.

Een beroemde componist helpt een zangeres om succes te krijgen, maar moet toezien dat ze verliefd wordt op zijn broer. Sentimenteel.

La venganza de La Sombra

1961 | Avonturenfilm

Mexico 1961. Avonturenfilm van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Luis Aguilar, Flor Silvestre, Jaime Fernández en Cuco Sánchez.

Een paar bandieten vermoorden Lorenzo, de broer van de gemaskerde `La Sombra` (de Schaduw). Deze en zijn vriend `El Zorro` (de Vos) gaan op zoek naar de misdadigers. Onmiddelijk na LA TRAMPA MORTAL opgenomen, door dezelfde equipe, maar nóg routinematiger.

Mi guitarra y mi caballo

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Manuel Capetillo, Bárbara Gil, Rodolfo Landa en Cuco Sánchez.

Een jongeman komt tegenover een geheimzinnige gemaskerde zonder hoofd te staan; hij ontdekt dat het niemand anders is dan de vrouw op wie hij verliefd is. Voor deze rolprent gebruikte men het materiaal van een onvoltooide film, EL GAUCHO, van dezelfde regisseur.

No soy monedita de oro

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Fernando Casanova, Lucha Moreno, Daniel 'Chino' Herrera en Cuco Sánchez.

De listen van een administrateur van een rancho om de liefde van een van de eigenaressen te winnen, een opvliegend en ietwat mannelijk type. Weinig plot en povere liedjes.

Nacida para amar

1958 | Drama, Musical

Mexico 1958. Drama van Rogelio A. González. Met o.a. Ana María Peluffo, Wolf Rubinski, Aldo Monti, Cuco Sánchez en Abel Salazar.

Een beroemde zangeres doet haar psychiater haar leven van liefde en bedrog uit de doeken, omdat ze, aan het eind van haar carrière, heel eenzaam is. Een goede situering in de verschillende tijden waarin de film zich afspeelt, en met een ondertoon van spot, die de film bijna maakt tot wat hij probeert te zijn: een parodie op EL ULTIMO CUPLE.

Cuando se quiere se quiere

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Fernando Casanova, Martha Roth, Oscar Ortíz de Pinedo en Cuco Sánchez.

Als zij de erfenis van hun oom willen ontvangen, moeten een neef en een nicht binnen drie maanden met elkaar trouwen. Het probleem is dat zij elkaar haten. Een armetierige komedie, veel te conventioneel en met warrige types.

Socios para la aventura

1957 | Drama

Mexico/Argentinië 1957. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Ana Luisa Peluffo, Alberto de Mendoza, Ramón Gay en Cuco Sánchez.

Een beroepszwemster krijgt van haar arts de waarschuwing dat als zij doorgaat met zwemmen, zij zeker zal sterven. Zij heeft echter geld nodig en zwemmen is de enige manier om het te verdienen. Gebaseerd op het boek van de Spaanse schrijfster Luisa María Linares: het werd een absurd melodrama, dat pretendeert vooruitstrevend te zijn.