Steve Mack is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Lesser Prophets

1997 | Misdaad

Verenigde Staten 1997. Misdaad van William DeVizia. Met o.a. John Turturro, Scott Glenn, Elizabeth Perkins, Amy Brenneman en Jimmy Smits.

De broer van N.Y.-cop Iggy Burke (Glenn) heeft zelfmoord gepleegd nadat hij elfduizend dollar van Iggy verspeeld heeft bij de bookmakers Jerry (DiCenzo), Eddie (Spencer) en Charlie (Badalucco). Offici[KA3]eel kan Iggy niets ondernemen, dus overvalt hij Jerry en eist zijn geld terug. Dat is nog maar het begin van een slechte dag voor het trio. Het wordt nog erger als een van zijn klanten, Mike (Smits) het kantoor binnenstapt en onomwonden zegt dat hij zijn schuld niet wil betalen. In de ruzie die volgt schiet de achterlijke loopjongen Leon (Turturro) Mike dood. Leon kreeg het wapen van zijn buurvrouw Sue (Perkins), die wil dat hij haar brutale man vermoordt. Jerry, Eddie en Charlie zijn in paniek want het is niet hun gewoonte om geweld te gebruiken. En tot overmaat van ramp geeft Leon hen nog een tip die langs geen kanten blijkt te kloppen. Geestige satire op het gangsterfilmgenre, met gangsters die bang zijn om geweld te gebruiken. Nergens wordt de komedie overtrokken, ze komt gewoon voort uit de situaties wat zeer zelden gebeurt in dit soort films. Turturro is schitterend als de achterlijke kerel die uiteindelijk alles zal oplossen. Het scenario vol onverwachte wendingen is van de hand van Paul Diomede. Fotografie is van Fred Schuler. Dolby Stereo.

Bruce Lee Fights Back from the Grave

1978 | Actiefilm

Filipijnen 1978. Actiefilm van Doo Yong-Lee. Met o.a. Bruce K.L. Lea, Deborah Chaplin, Anthony Bronson, Steve Mack en Jack Houston.

Bruce Lee springt (letterlijk!) uit het graf om de strijd aan te binden met een mysterieuze sekte, die achter veel mystiek vertoon handelt in drugs. Deze geheel op lokatie in Los Angeles gedraaide, Kung Fu-film heeft een paar voortreffelijke gevechten in huis (met instant slow-motion replay!). Verder de gebruikelijke, moeilijk te volgen plotontwikkelingen. De regisseur staat op de titelrol als Bert Lenzi.