Kate Fahy is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Archipelago

2010 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2010. Drama van Joanna Hogg. Met o.a. Lydia Leonard, Christopher Baker, Kate Fahy en Tom Hiddleston.

Op het eilandje Tresco, voor de kust van Cornwall, komen Cynthia (Leonard), broer Edward (Hiddleston) en hun ouders bij elkaar, voordat Edward naar Afrika zal vertrekken. Moeder Patricia (Fahy) zorgt voor een aantal verrassingen. Tegen de achtergrond van koele interieurs en winters gekleurde duinlandschappen komen de pijnpunten naar boven tussen deze mensen, die zelf ook een soort eilandengroepje vormen. Uitgebeend, naturalistisch drama van regisseuse Hogg (Unrelated) heeft kale dialogen en een mooie cast die allerlei ingehouden emoties verbeeldt.

A Likeness in Stone

2000 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2000. Mysterie van Charles Beeson. Met o.a. Liam Cunningham, Jonathan Firth, Andrew Lincoln, Ruth Jones en Rebecca R. Palmer.

De stoffelijke resten van studente Helena Warner worden na tien jaar gevonden. De ergste nachtmerrie van voormalig rechercheur Bill Armstrong komt uit: ze werd vermoord door haar vriend en haar vrienden verdoezelden deze misdaad

Pure Wickedness

1999 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1999. Drama van Harry Hook. Met o.a. Orla Brady, David Morrissey, Kevin Whately, Lesley Dunlop en Danielle McCormack.

Zuiver per toeval ontmoet oogarts Jenny Meadows (Brady) de ruwe glazenwasser Frank Healy (Morrissey). Jenny`s man Geoff (Whately), een dokter, wordt op dat moment opgeslorpt door de dood door overdosis drugs van een collega en merkt niet dat zijn vrouw zich anders gaat gedragen. De haast ongeletterde Frank wordt een obsessie voor Jenny. Tot ze zwanger wordt. Zij wil haar gezin niet in de steek laten en is voor abortus. Frank daarentegen wil dat Jenny bij hem komt en dat ze samen hun kind opvoeden. Maar dan ontdekt Geoff de ontrouw van Jenny. Hun dertienjarige dochter Ellen (McCormack) voelt haar leven uit balans gaan, zeker wanneer Geoff beslist dat Jenny het kind mag houden en dat hij niet van plan is te scheiden. Maar ook dat kan een plan zijn voor een subtiele wraak. Een hedendaagse variante op LADY CHATTERLEY'S LOVER, uitstekend gespeeld, maar veel te lang uitgesponnen. De vraag wordt gesteld wat het belangrijkste is: een relatie die gebouwd is op emoties of een die uit zuiver dierlijke seks bestaat, maar waarbij de vrouw in haar waarde wordt gelaten. Het antwoord kan vlugger gegeven worden dan in deze vierdelige mini-serie, geschreven door Lucy Gannon. Fotografie is van Sue Gibson. Stereo.

Trial and Retribution

1997 | Misdaad, Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1997. Misdaad van Aisling Walsh. Met o.a. David Hayman, Kate Buffery, Dorian Lough, Hakeem Kae-Kazim en Jake Wood.

Als de vijfjarige Julie Ann Harris vermoord wordt teruggevonden, arresteert de politie een zekere Michael Dunn als vermoedelijke dader. Maar de bewijzen zijn schaars en Dunns advocaten pleiten dan ook voor een snelle vrijspraak. Voor de onderzoekers begint een race tegen de klok

Life for Christine

1980 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1980. Drama van John Goldschmidt. Met o.a. Amanda York, Nicholas Ball, Kate Fahy, Marjorie Yates en Helena Palmer.

TV-film naar een echt gebeurd verhaal. Christine Andrews, een 14-jarig meisje, zit levenslang opgesloten in de Londense vrouwengevangenis Holloway. Ze is altijd al een moeilijk meisje geweest en kwam reeds vroeg in contact met allerlei instellingen. Colin, een medewerker van een vereniging die strijdt tegen wantoestanden in gevangenissen, interesseert zich voor haar zaak. Hij is ervan overtuigd dat hij Christine weer op het rechte pad kan helpen.