Milagros Leal is acteur.
Er zijn 17 films gevonden.

La Vil seducción

1968 | Komedie, Romantiek

Spanje 1968. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán-Gómez, José Sazatornil en Milagros Leal.

De liefdesgeschiedenis van een enigszins onbesuisde filmster en een naïeve provinciaal. Een bewerking van de toentertijd zeer beroemde komedie van Alonso Millán.

Sale temps pour les mouches

1966 | Actiefilm

Frankrijk 1966. Actiefilm van Guy Lefranc. Met o.a. Gérard Barray, Jean Richard, Philippe Clay, Patricia Viterbo en Nicole Maurey.

Commissaris San Antonio dringt een bende binnen die gespecialiseerd is in ontvoeringen van geleerden, door zich voor gangster uit te geven. Voor hij ontmaskerd wordt heeft hij ontdekt wie het brein achter alle plannen is. Deze film naar de komische SAN ANTONIO-serie van Frédéric Dard mist humor om een geslaagde parodie te zijn en vaart plus technische en financiële middelen, voor een onderhoudend avontuur. Zelfs de verplichte fatale dames blijven beneden de uiterlijke norm van het genre.

La Reina del Chantecler

1963 | Musical, Drama

Spanje 1963. Musical van Rafael Gil. Met o.a. Sara Montiel, Alberto de Mendoza, Luigi Giuliani, Milagros Leal en Amelia de la Torre.

Een Music hall-vedette anno 1916 wordt bedrogen door haar minnaar en vindt een nieuwe, volkse aanbidder in het publiek, maar weet niet te kiezen tussen huwelijk en succes. De geliefde verongelukt en de ster wijdt zich geheel aan haar muzikale loopbaan en neemt zonder illusies haar vroegere minnaar terug. Een muzikale smartlap zoals er reeksen werden gemaakt rond de Spaanse ster Montiel, die mooi mag zijn, veel moet zingen en af en toe decoratief kan lijden.

El Mundo sigue

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Lina Canalejas, Fernando Fernán-Gómez, Gemma Cuervo en Milagros Leal.

Het verhaal van twee zusters die samenwonen en zowel op het erotische, sociale als op het persoonlijke vlak totaal van elkaar verschillen. Een fantastische film naar een bewerking van een roman van Juan Antonio de Zunzunegui, waarin op pathetische wijze de moeilijke situatie van de vrouwen in het Spanje van de jaren zestig wordt geïllustreerd. Door zijn hardheid werd de film sporadisch vertoond, maar hij behoort nu tot de grootste klassiekers van de Spaanse film.

Confidencias de un marido

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Francisco Prosper. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Amparo Soler Leal, Milagros Leal en Erasmo Pascual.

We maken het moeilijke begin mee van het huwelijksleven van Juan en Catalina. Deze middelmatige komedie wordt vanuit de persoonlijkheid van de acteurs opgebouwd.

Cerca de las estrellas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van César Ardavin. Met o.a. Marisa de Leza, Jorge Rigaud, Milagros Leal en Adriano Domínguez.

Het leven van de leden van een familie gedurende 24 uur. Een onschadelijke lofrede op de grote gezinnen, in overeenstemming met de sociaal-politieke voorschriften van dat moment.

El Milagro del sacristán

1953 | Drama

Spanje 1953. Drama van José María Elorrieta. Met o.a. José María Lado, Milagros Leal, Beni Deus en Nicolás Perclicot.

Een koster van een parochie oefent zijn beroep uit zonder echt te geloven. Een beschamend vroom melodrama.

Puebla de las mujeres

1952 | Komedie

Spanje 1952. Komedie van Antonio del Amo. Met o.a. Maruja Díaz, Rubén Rojo, Francisco Arenzana en Milagros Leal.

Een ongetrouwde vreemdeling komt in een dorp aan dat erom bekend staat dat iedereen korte tijd na zijn aankomst in het huwelijk treedt. Een pretentieloze komedie, die zonder kwaliteit is.

Noche de reyes

1948 | Drama

Spanje 1948. Drama van Luis Lucia. Met o.a. Carmen de Lucio, Fernando Rey, Eduardo Fajardo en Milagros Leal.

Na een botsing met de ex-verloofde van de hoofdpersoon slaagt de held erin om met haar te trouwen. Toch zint de eerstgenoemde op wraak in deze zeer middelmatige film.

María de los Reyes

1948 | Romantiek

Spanje 1948. Romantiek van Antonio Guzmán Merino. Met o.a. Amparo Rivelles, José María Seoane, Milagros Leal en Manuel Arbó.

Twee broers worden elkaars rivaal door hun liefde voor María de los Reyes, een vrouw die even buitensporig als grillig is. Een film die je maar beter niet kunt gaan zien.

El Duende y el rey

1948 | Romantiek

Spanje 1948. Romantiek van Alejandro Perla. Met o.a. Antonio Vilar, Blanca de Silos, Manolo Morán en Milagros Leal.

Er ontstaat een liefdesromance tussen een geruïneerde markiezin en een edelman, wiens naam door haar overleden man onteerd werd. Een kostuumfilm die nu niet meer erg aanlokkelijk overkomt.

Las Inquietudes de Santi-Andia

1946 | Avonturenfilm

Spanje 1946. Avonturenfilm van Arturo Ruiz Castillo. Met o.a. Jorge Mistral, Josita Hernán, Milagros Leal en Manuel Luna.

Een jonge dromer begeeft zich op een goede dag aan boord van een schip op zoek naar het avontuur. Door de flauwe regie bleek de regisseur in zijn eerste produktie niet in staat de mogelijkheden die de roman van Pío Baroja in zich heeft te benutten.

Lecciones de buen amor

1944 | Romantiek

Spanje 1944. Romantiek van Rafael Gil. Met o.a. Pastora Peña, Mercedes Vecino, Milagros Leal en Rafael Rivelles.

De hoofdpersoon en zijn secretaresse krijgen de voogdij over de zoon van een gemeenschappelijke vriend en daarom zullen zij uiteindelijk met elkaar trouwen. Een naëive en zoete film, slecht geregisseerd en gespeeld.

El Testamento del virrey

1944 | Avonturenfilm

Spanje 1944. Avonturenfilm van Ladislao Vajda. Met o.a. Manuel Luna, Mercedes Vecino, Manolo Morán en Milagros Leal.

Een rijke Spaanse heer overlijdt en men weet niet wie zijn erfgenaam is. Zeer zwak.

El Fantasma y doña Juanita

1944 | Komedie

Spanje 1944. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. Mary Delgado, Antonio Casal en Milagros Leal.

Een vrouw heeft doorlopend heimwee naar een verloren liefde. Een onuitstaanbare film.

El Destino se desculpa

1944 | Komedie, Fantasy

Spanje 1944. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Rafael Durán, Fernando Fernán-Gómez, María Esperanza Navarro en Milagros Leal.

De geest van een overleden jongen wijdt zich aan raadgevingen aan degene, die toen hij leefde, zijn beste vriend was. Een ongebruikelijke film voor de toenmalige Spaanse cinema en tevens bijzonder vermakelijk.

El Clavo

1944 | Drama, Misdaad

Spanje 1944. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Rafael Durán, Amparo Rivelles, Milagros Leal en Manuel Arbó.

Bij het onderzoek naar een misdaad ontmoet de rechter een jeugdliefde van hem. Een zeer interessante plot - gebaseerd op een roman van Pedro Antonio de Alarcón - mislukt door de regie van Gil.