VPRO Cinema organiseert in samenwerking met HBO Max op maandagavond 29 mei een bijzondere vertoning van de allerlaatste aflevering van de serie Succession. Vul het formulier op deze pagina in, en maak kans op twee gratis toegangskaarten.

Over de serie

Vier seizoenen lang jagen de vier kinderen van mediamagnaat Logan Roy één ding na. En dat is niet de ‘troon’, ofwel de hoogste positie binnen het imperium van Waystar Royco, maar de goedkeuring van hun vader. Wie komt er als winnaar uit de strijd? Shiv, Roman, Kendall, Connor? Of misschien toch Cousin Greg?

VPRO Cinema organiseert in samenwerking met HBO Max een speciale vertoning van de allerlaatste aflevering van Succession. Die is op maandag 29 mei 2023 in Cinecenter (Amsterdam) te zien op het grote witte doek. Met een inleiding door VPRO Gids-journalisten (en Succession-kenners) Anke Meijer en Inge ter Schure, plus een borrel na afloop.

Het programma van de vertoning op maandag 29 mei in Cinecenter (Amsterdam):
- inloop en drankje 19:15
- welkomstwoord 19:45
- start Succession 20:00
- einde Succession 21:30
- borrel in de foyer vanaf 21:30

Bijwonen?

Vul onderstaand formulier voor 21 mei 2023 in om kans te maken op vrijkaarten (2 per persoon) voor de vertoning van Succession in Cinecenter. Winnaars van de vrijkaarten krijgen uiterlijk maandag 22 mei persoonlijk bericht.

Meer over Succession