VPRO Cinema organiseert in samenwerking met filmtheater Ketelhuis een bijzondere voorpremière van Kinds of Kindness, de nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos en hoofdrolspeler Emma Stone. Doe mee aan de actie en maak kans op vrijkaarten voor deze voorstelling, op 23 juni in Ketelhuis.

Kinds of Kindness, de nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos en hoofdrolspeler Emma Stone, vertelt drie verhalen. Over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

Distributeur The Walt Disney Company brengt Kinds of Kindness vanaf 4 juli 2024 uit in de Nederlandse bioscopen. Bezoekers van VPRO Cinema maken kans op vrijkaarten voor de bijzondere voorpremière op zondag 23 juni in filmtheater Ketelhuis (Amsterdam).

Programma Voorpremière op zondag 23 juni:
14.30 uur: inloop
14.45 uur: introductie van Floortje Smit & Gerhard Busch
15:00 uur: start film
17.45 uur: einde film
locatie: Ketelhuis (Amsterdam)

Bekijk de trailer van deze film

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 17 juni 2024 in om kans te maken op twee vrijkaarten voor Kinds of Kindness. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

meer over deze film