Op woensdag 26 juni vindt in Eye Filmmuseum een speciale vertoning van de Nederlandse klassieker Spoorloos plaats, inclusief een inleiding van Cesar Majorana (Op de vijfde rij) en live muziek.

Klassieker Spoorloos, de spannende verfilming van Tim Krabbé’s roman Het gouden ei, wordt in Nederland opnieuw in de bioscoop uitgebracht in 2K-restauratie. De psychothriller uit 1988 gaat over een jonge vrouw (Johanna ter Steege) die tijdens een vakantie naar Zuid-Frankrijk verdwijnt bij een pompstation. Haar vriend blijft jarenlang obsessief naar haar zoeken.

Op woensdag 26 juni verschijnt een aflevering van onze podcast Op de vijfde rij over de muziek die Henny Vrienten voor Spoorloos componeerde. Diezelfde dag organiseren we in Eye Filmmuseum een speciale vertoning van de film, waarbij de soundtrack centraal staat. De kaartverkoop is al begonnen, maar we verloten ook enkele kaarten.

Over de vertoning
Woensdag 26 juni, 18:45 in Eye Filmmuseum, Amsterdam
(inclusief inleiding van Cesar Majorana + live muziek)

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 21 juni 2024 in om kans te maken op twee vrijkaarten voor de speciale vertoning van Spoorloos. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

meer over deze film

meer over de podcast