VPRO Cinema organiseert in samenwerking met Walt Disney Company op maandag 18 oktober een speciale voorpremière van The French Dispatch, de nieuwe film van Wes Anderson.

Over de film

The French Dispatch is de nieuwe film van regisseur Wes Anderson. Een handvol losse verhalen, die handig aan elkaar zijn gebreid als artikelen die zijn verschenen in The French Dispatch, een blad als The New Yorker, maar dan uit Kansas. Prachtig vormgegeven, quirky in het kwadraat, en vol briljante ideeën. En met wederom een stoet aan fantastische acteurs: Frances McDormand, Benicio del Toro, Lea Seydoux, Timothée Chalamet, Tilda Swinton, Christoph WaltzAnjelica Huston en, zoals altijd in de films van Wes Anderson, Bill Murray.

Vul het formulier hieronder in, en maak kans op vrijkaarten om deze film te zien tijdens onze bijzondere voorpremière in Eye, inclusief een inleiding door filmjournalist Gerhard Busch.

Film: The French Dispatch
datum: maandag 18 oktober
start programma: 18.00 uur
locatie: Eye, zaal 1 (Amsterdam)

programma:

18:00 – 18:30 Inloop met drankje
18:30 – 18:45 Inleiding Gerhard Busch
18:45 – 20:33 Film
20:33 – 21:30: Naborrel

belangrijke informatie Eye en corona:
Eye is een gecombineerde locatie als museum, bioscoop, restaurant en evenementenlocatie, wat betekent dat bezoekers bij de entree zullen worden gevraagd om hun coronatoegangsbewijs. Dit is een QR code, te verkrijgen door middel van een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs. Men kan deze tonen via de Corona check app, of een uitgeprinte versie meebrengen. Het gele boekje is geen geldig toegangsbewijs.

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 15 oktober 2021 in om kans te maken op vrijkaarten voor The French Dispatch. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.