VPRO Cinema organiseert in samenwerking met distributeur The Searchers op zaterdag 23 oktober een speciale voorpremière van Pig, een mooi indiedrama met eindelijk weer een uitstekende rol van Nicolas Cage.

Over de film

In een bos aan de Amerikaanse westkust woont kluizenaar Rob (Nicolas Cage) met zijn varken. Als het beest op een nacht wordt ontvoerd, zet Rob alles op alles om het terug te vinden. Pig is een spannend indiedrama vol verrassingen, met eindelijk weer eens een uitstekende hoofdrol van Nicolas Cage. Distributeur The Searchers brengt de film vanaf 28 oktober uit in de Nederlandse bioscopen.

Vul het formulier hieronder in, en maak kans op twee vrijkaarten om deze film al te zien tijdens onze bijzondere voorpremière op 23 oktober in Pathé de Munt, inclusief een inleiding door filmjournalist Rick de Gier.

Film: Pig
datum: zaterdag 23 oktober
start programma: 10.30 uur
locatie: Pathé de Munt (Amsterdam)

belangrijke informatie Pathé en corona:
Naar aanleiding van de nieuwe opgelegde maatregelen vanuit de overheid hanteren we vanaf zaterdag 25 september een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal vanaf zaterdag 25 september alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Het Gele boekje geldt niet als toegangsbewijs. Op deze pagina van Pathé vind je meer informatie

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 21 oktober 2021 in om kans te maken op vrijkaarten voor Pig. Winnaars krijgen op 21 oktober persoonlijk bericht.