Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een abonnement (goed voor drie maanden) op het nieuwe streaming platform Cinekid Play.

Over Cinekid Play

Cinekid, het jeugdfestival over films, series en online meida, vindt dit jaar voor een groot deel online plaats. Cinekid Play is het nieuwe online platform van Cinekid, speciaal gebouwd voor kinderen en ouders. Op Cinekid Play vind je films, series, interactives, games, workshops, tutorials en heel veel meer. Het aanbod richt zich op kinderen vanaf 6 jaar oud en is beschikbaar voor iedereen in Nederland. 

Een abonnement op Cinekid Play geeft het hele gezin toegang tot dit aanbod, dat iedere maand wordt aangevuld met nieuwe titels. In de festivalperiode (t/m 23 oktober) vinden er tevens dagelijks verschillende live-shows, masterclasses, tutorials, premières en workshops plaats. 

VPRO Cinema geeft een aantal abonnementen voor Cinekid Play weg (goed voor drie maanden). Neem hier alvast een kijkje op Cinekid Play.

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 28 oktober 2020 in om kans te maken op abonnement van 3 maanden voor Cinekid Play. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?