Frankrijk 1998. Drama van Paolo Barzman. Met o.a. Vanessa Demouy, Patrick Forster-Delmas, Muca Vellani, Denise Virieux en Michel Albertini.

VPRO Cinema

Eerste aflevering van vierdelige Franse miniserie, met verhaal vol romantiek, avontuur en misdaad, een vervolg op COEUR CARA[KA3]IBES, met ongeveer dezelfde personages. Linda (Demouy) en Lucas (Forster-Delmas) zijn getrouwd en beleven hun wittebroodsweken op de stranden van de Spaanse Cara[KA3]iben. Lucas heeft niet veel tijd om te genieten. Een collega-geheim agent sterft in zijn armen, vermoord door schoften die voor niets terugdeinzen om een wonderserum te ontfutselen. Lucas wordt nu de prooi en verdwijnt in het niets. Linda blijft alleen achter in dit vijandig paradijs, maar kan rekenen op steun van verleidelijke Domingo de Camino (Vellani) en het knaapje Pablito (Benichou). Geschreven door Laurent Vachaud, Chris Vander Stappen, regisseur Barzman, Sandra Joxe en Caroline Thivel, die handig gebruik maken van de succes-formule van de eerste reeks, met name l'amour toujours, een tikkeltje suspense en verrukkelijke landschappen.

credits

Regie:
Paolo Barzman
Cast:
Vanessa Demouy, Patrick Forster-Delmas, Muca Vellani, Denise Virieux, Michel Albertini, Jean-Michel Dagory, Sonja Codhant, Ruben Benichou, Waguih Takla, Joe Sheridan, Beppe Clerici, Marc Saez
Scenario:
Laurent Vachaud
Muziek:
Dream Team
Jaar:
1998
Alt. titels:
Lune de miel
Genres:
Drama, Avonturenfilm, Romantiek, Misdaad
Trefwoorden:
Melodrama, Avonturenfilm, Romantisch drama
Landen:
Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen