Frankrijk/Zwitserland 1994. Misdaad van Nicolas Ribowski. Met o.a. Roger Hanin, Christian Rauth, Daniel Rialet, Jacques Martial en Jean-Claude Caron.

VPRO Cinema

Mooie sloerie wordt dood aangetroffen nabij een leegstaand pand dat door zigeuners is `ingenomen`. Navarro (Hanin) leidt het onderzoek. Het hoertje had een vriendje, de gitan Nino (Negret), die stapel op haar was en die vastbesloten is het recht in eigen handen te nemen. Navarro komt erachter dat een bende neo-nazi's de buurt en de zigeuners terroriseren. Ongewone Navarro-episode, geschreven door Noël Sissini, waarin Navarro en de kijkers kennismaken met het lot van zelden begrepen zigeuners. Plot blijft spannend tot laatste beeld. Indrukwekkend spel van Negret. Tito Topin bedacht het personage van Navarro. Aflevering van het seizoen, nummer van 104.

credits

Regie:
Nicolas Ribowski
Cast:
Roger Hanin, Christian Rauth, Daniel Rialet, Jacques Martial, Jean-Claude Caron, Marice Vaudaux, Catherine Allégret, Emmanuelle Boidron, François Négret, Catherine Lachens, Liliane Rovère, Serge Merlin, Elisa Touati
Scenario:
Noël Sissini
Productie:
Pierre Grimblatt, Jean Bigot, Nicolas Traube
Jaar:
1994
Alt. titels:
Choix de Navarro, Le
Genres:
Misdaad, Familiefilm
Trefwoorden:
Policier, Familiefilm
Landen:
Frankrijk, Zwitserland

op televisie
0 uitzendingen