Verenigd Koninkrijk 1959. Sciencefiction van C.M. Pennington-Richards. Met o.a. Lisa Daniely, Deborah Watling, Derek Bond, Margaret McCourt en Faith Brook.

VPRO Cinema

De Britse geheime dienst is weinig gelukkig met het feit dat een trucker na een ongeval tegen de pers zei dat hij een onzichtbare man had ontmoet. Ook Peter Brady denkt dat hij last zal hebben van al die speculaties in de media, hoewel de mensen hem niet kunnen zien. Rond dezelfde tijd komt Janet (Pryor), een vriendin van Brady`s nicht, hem vertellen dat haar stiefvader John Norton (Bond) van plan is haar gehandicapte moeder Carol (Brook) te vermoorden tijdens de picknick, die voor het volgende weekend is gepland. Brady hecht weinig geloof aan haar verhaal, maar gaat toch even poolshoogte nemen. Een spannende story met een duivels, moordlustig stel, Bond en McCourt (als Linda Norton). De stem van de onzichtbare Brady is van Tim Turner. Het scenario is van Leonard Fincham naar het verhaal van hemzelf en Leslie Arliss. Het camerawerk is van Arthur Graham. Aflevering 5 van 39.

credits

Regie:
C.M. Pennington-Richards
Cast:
Lisa Daniely, Deborah Watling, Derek Bond, Margaret McCourt, Faith Brook, Maureen Pryor, Ernest Clark, Michael Ripper
Scenario:
Leonard Fincham
Productie:
Ralph Smart
Camera:
Arthur Graham
Muziek:
Sydney John Kay
Jaar:
1959
Alt. titels:
Invisible Man: Picnic With Death, The, H.G. Wells' Invisible Man: Picnic With Death, Picnic With Death, Piquenique surprise
Genres:
Sciencefiction, Misdaad
Trefwoorden:
Gehandicapten, SF-Film
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen