Verenigde Staten 1955. Komedie van William A. Seiter. Met o.a. Charles Boyer, Gigi Perreau, Nathalie Wood, Noreen Nash en B.G. Norman.

VPRO Cinema

Boyer en Nash zijn pas gehuwd wanneer ze thuiskomen. Tot zijn grote verbazing heeft zijn kersverse echtgenote drie tienerkinderen. Tot overmaat van ramp wordt Nash weggeroepen door haar zieke zuster. Boyer is alleen met de drie duivelse pubers die alles in het werk stellen om hem te tiranniseren. Met Norman moet hij de kat zoeken, Perreau vraagt hem haar gedichten te lezen en met Wood krijgt hij het aan de stok wanneer ze wil uitgaan met een jongen die het vertrouwen van haar moeder niet heeft. Een leuk niemendalletje over een man die eensklaps de hoede krijgt over drie, niet al te brave, pubers, maar die zich uiteindelijk best uit de slag zal weten te trekken. Frederick Brady baseerde zijn scenario op een verhaal van Gordon Malhebbe Hillman. George F. Diskant stond in voor de fotografie. Boyer produceerde.

credits

Regie:
William A. Seiter
Cast:
Charles Boyer, Gigi Perreau, Nathalie Wood, Noreen Nash, B.G. Norman, Tommy Cook, Willa Pearl Curtis, William Walker, Barbara Stuart
Scenario:
Frederick Brady
Camera:
George E. Diskant
Jaar:
1955
Alt. titels:
Wild Bunch, The
Genres:
Komedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen