Verenigde Staten 1992. Mysterie van Steve Perry. Met o.a. Timothy Dalton, Beverly D'Angelo, Dennis Farina, Walter Gotell en Charles Fleischman.

VPRO Cinema

In een afgelegen hotel in de dichte wouden van Transylvani[KA3]e bevindt zich een select, internationaal gezelschap. Er sluipt een weerwolf rond en hij heeft al drie slachtoffers gemaakt. Er breekt paniek uit onder de gasten. De geheimzinnige Britse avonturier Lokai (Dalton) biedt aan om het monster te doden, maar uit de wens anoniem te blijven. Een vreemde film die ten onder gaat aan de subplots, die geen van allen uitgewerkt worden, zodat na afloop de nodige vragen onbeantwoord blijven. Dalton acteert alsof hij in een James Bond- film zit. Het scenario is van Scott Nimerfro. Het camerawerk is van Rick Bota. Aflevering 13 van het vierde seizoen, nummer 51 van 93. Dolby Surround.

credits

Regie:
Steve Perry
Cast:
Timothy Dalton, Beverly D'Angelo, Dennis Farina, Walter Gotell, Charles Fleischman, Reginald VelJohnson, Lela Rochon, Wolfgang Puck, Jason Iorg, Marci Simon, Andre P. Bustanoby
Scenario:
Scott Nimerfro
Productie:
Gilbert Adler
Camera:
Rick Bota
Muziek:
Rick Marotta
Jaar:
1992
Alt. titels:
HBO's Tales from the Crypt: Werewolf Concerto, Werewolf Concerto
Genres:
Mysterie, Thriller, Horror
Trefwoorden:
Weerwolven
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen