Verenigde Staten 1991. Horror van Michael J. Fox. Met o.a. Teri Garr, Bruno Kirby, Bruce McGill, James Tolkan en Carroll Baker.

VPRO Cinema

Een man (Kirby) is voor de zoveelste keer ontslagen en zijn zure vrouw (Garr) noemt hem een ellendige nietsnut. Dan krijgt hij een lumineus idee: als hij de moord op zichzelf ensceneert, ontvangt hij de dubbele uitkering van zijn levensverzekering en daarvan kunnen ze lekker leven in de Cara[KA3]iben. Samen met zijn vrouw, zijn broer en lijkschouwer (McGill) voert hij het snode plan uit. Alles lukt, maar er zit uiteraard een addertje onder het gras. Weinig origineel hoewel er een paar onverwachte wendingen zijn, maar wel erg leuk gespeeld met een krankzinnige ex-Playmate en ex-seksbom Baker als moeder van de broers. Regisseur Fox is eventjes te zien als openbare aanklager. Het scenario is van Scott Alexander. Het camerawerk is van Rob Draper. Aflevering 1 van het derde seizoen, nummer 25 van 94. Dolby Surround.

credits

Regie:
Michael J. Fox
Cast:
Teri Garr, Bruno Kirby, Bruce McGill, James Tolkan, Carroll Baker, Carlos Lacamara, Michael J. Fox, Yvette Freeman, Ben Hartigan
Scenario:
Scott Alexander
Productie:
Gilbert Adler
Camera:
Robert Draper
Muziek:
Peter Allen, Gary S. Scott
Jaar:
1991
Alt. titels:
HBO's Tales from the Crypt: The Trap, Trap, The
Genres:
Horror, Komedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen