Australiƫ 1993. Romantiek van Alister Smart. Met o.a. Brooke 'Mikey' Anderson, David Kaff, Martin Vaughan, Melissa Jaffer en Ivar Kants.

VPRO Cinema

Charlie (Anderson) en Ben (Kaff), twee kinderen die nog nat achter de oren zijn, zijn beste kameraden. Ze wonen in een sociale buurt in Sidney. Charlie hoopt op een danscarri[KA2]ere en Ben doet hevig zijn best op de saxofoon. Bob (Vaughan), voor de kinderen Oom Bob, werkt als oudere gezel in deeltijd in de slagerij van Bens vader, maar de zaken gaan niet zo best. Ook de wasserette van Charlie`s moeder is geen vetpot. Als Bens vader oom Bob ontslaat, beurt het jonge tweetal hem weer op door hem te koppelen aan de frivole, onstuimige, levenlustige revuedanseres Sylvie (Jaffer). Een feelgoodfilm van het zuiverste water afkomstig van down-under. Geschikt voor alle leeftijden, maar stel geen hoge eisen. Ziet er wat oubollig uit en kinderen van tegenwoordig zoeken misschien andere onderwerpen om zich te vermaken. Het scenario is van Rob George.

credits

Regie:
Alister Smart
Cast:
Brooke 'Mikey' Anderson, David Kaff, Martin Vaughan, Melissa Jaffer, Ivar Kants, Michael Muntz, Joanne Samuel, Sarah Chadwick, Brooke Alderson
Scenario:
Rob George
Productie:
Robert Bruning, Adrienne Read, Tom Donald
Jaar:
1993
Genres:
Romantiek, Muziek, Experimenteel, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm, Kunst, Jeugdfilm, Popmuziek, Romantische komedie, Familiefilm
Landen:
Australiƫ

op televisie
0 uitzendingen

You and Me and Uncle Bob (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken