Duitsland 2004. Romantiek van Susanne Hake. Met o.a. Katharina Böhm, Gisela Trowe, Stefan Gubser, Jophi Ries en Peter Sattmann.

VPRO Cinema

Tv-presentatrice Corinna Feldmann (B[KA3]ohm) is heel populair, waardoor ze nauwelijks een priv[KA1]eleven heeft. Bijgevolg is haar vaste vriend Siegfried Schewe (Lohr) de situatie beu en laat haar zitten voor een jongere meid. Corinna`s ego loopt een forse deuk op en spindoctor Mathias (Sattmann) kan de situatie niet ten goede keren. Corinna moet invallen voor een collega en de machtige vakbondsleider Peter Fehrtenbach (Kremp) interviewen. Het klikt tussen beiden en ze ontmoeten elkaar in een chique hotel in M[KA3]unchen voor een candlelight dinner. Ondertussen is Corinna`s homovriendje B[KA1]eb[KA1]e (Ries) hetero geworden en wil met haar naar bed. Fehrtenbach flirt met haar grimeur Maike (Malik) - ze past meer bij hem - terwijl Corinna in het hotel dokter Gregor Gernand (Gubser) ontmoet. Nu heeft ze de verlegenheid van de keuze: wie van de drie of is het zo dat oude liefde niet roest? De doelgroep moet er maar eens voor gaan zitten en zien hoe Böhm geniet van zoveel aandacht in een liefdesfilm rondom haar personage. Als omroepster zou ze het nog niet eens slecht doen, maar als journaliste...? Het middelmatige scenario is van Martin Rauhaus naar de roman van Eva Herman. Het camerawerk is van James Jacobs.

credits

Regie:
Susanne Hake
Cast:
Katharina Böhm, Gisela Trowe, Stefan Gubser, Jophi Ries, Peter Sattmann, Robert Lohr, Julia Malik, Martin Rapold, Helmuth Karasek, Reinhold Beckmann, Henry Maske, Ralph Misske, Bernd Moss, Ina Holst, Anja Jacobsen, Jan-Gregor Kremp
Scenario:
Martin Rauhaus
Camera:
James Jacobs
Muziek:
Oliver Kranz
Schrijver:
Eva Herman
Jaar:
2004
Genres:
Romantiek, Fantasy, Komedie
Trefwoorden:
Fantasy, Romantische komedie
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Dann kamst Du (2004) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken