Duitsland/Italië 1998. Drama van Rodolfo Roberti. Met o.a. Christian Kohlund, Anja Kruse, Barbara De Rossi, Jean Sorel en Marion Kracht.

VPRO Cinema

De vijf nieuwe delen zijn nog altijd even erg als de zes vorige. In dit deel een korte rol voor Kohlund als Michael Gilbert, die in coma raakt bij de noodlottige landing van zijn vliegtuig in Rome. Aan zijn bed zit Maria (Kruse), die officieel nog steeds zijn vrouw is, terwijl Elena (De Rossi) vooruit gereisd was. Ze ziet nu de adoptie van Pietro (Spedicato) in gevaar komen, zodat haar man Antonio (Sorel), die al ingetrokken was bij Ines (Livi) terug moet komen. Gelukkig ontwaakt Michael uit zijn coma, maar dat is niet voldoende: Maria is zwanger van Michael en Elena vindt daarom, dat ze verder geen recht op hem heeft. Ondanks de pijn vindt Michael dat Elena gelijk heeft, waarop Maria besluit het opnieuw met hem te proberen. Doch Elena voelt zich heel eenzaam, want Antonio houdt niet meer van haar. Pietro merkt dat Elena heel vedrietig is, maar de vaste scenarioschrijvers van deze soap Alfredo Giannetti, Piero Bodrato, Rodolfo Roberti naar een idee van Maria Venturi, bedachten een onverwachte wending: Pietro's grootouders staan voor de deur. Wordt Elena nu nog eenzamer en Pietro gelukkig of komt er een aanvaardbare oplossing. Wie naar het vervolg STUNDEN DER ZÄRTLICHKEIT gaat kijken, zal het weten. Het camerawerk is van Giuseppe Tinelli.

credits

Regie:
Rodolfo Roberti
Cast:
Christian Kohlund, Anja Kruse, Barbara De Rossi, Jean Sorel, Marion Kracht, Francesca Rinaldi, Lorenzo Amato, Ray Lovelock, Steve Spedicato, Gabriele Patricarca, Branislav Tesanovic, Barbara Livi
Camera:
Giuseppe Tinelli
Muziek:
Guido De Angelis, Maurizio De Angelis
Schrijver:
Maria Venturi
Jaar:
1998
Alt. titels:
Verwirrung des Herzens - Der Weg zum Glück: 1. In freudiger Erwartung, Weg zum Glück, Der, In freudiger Erwartung 1.
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland, Italië

op televisie
0 uitzendingen