Italië/Duitsland 1998. Drama van Rodolfo Roberti. Met o.a. Christian Kohlund, Anja Kruse, Barbara De Rossi, Jean Sorel en Marion Kracht.

VPRO Cinema

Verdere ontwikkelingen, die de vaste fans op het puntje van hun stoel zal houden. Elena (De Rossi) is bang dat zij Pietro (Spedicato) moet afstaan aan zijn grootouders. Ze zit in geldnood, waarop Michael (Kohlund) haar geld toestopt, maar Elena ontsteekt in woede omdat ze te trots is voor een `aalmoes`. Door de commotie dreigen er complicaties bij de zwangere Maria (Kruse) te komen. Antonio (Sorel), die wroeging heeft, probeert op zijn minst orde te scheppen in de chaotische financieën van Elena, door de woekeraars van haar lijf te houden. Of alles in goede banen geleid wordt en goed afloopt met Elena en Maria moet de kijker ervaren in het volgende deel dat onheilspellend getiteld is ZERBROCHENE TRÄUME. De vaste scenarioschrijvers van deze soap zijn Alfredo Giannetti, Piero Bodrato, Rodolfo Roberti naar een idee van Maria Venturi. Het camerawerk is van Giuseppe Tinelli.

credits

Regie:
Rodolfo Roberti
Cast:
Christian Kohlund, Anja Kruse, Barbara De Rossi, Jean Sorel, Marion Kracht, Francesca Rinaldi, Lorenzo Amato, Ray Lovelock, Steve Spedicato, Gabriele Patricarca, Branislav Tesanovic, Barbara Livi
Camera:
Giuseppe Tinelli
Muziek:
Guido De Angelis, Maurizio De Angelis
Schrijver:
Maria Venturi
Jaar:
1998
Alt. titels:
Verwirrung des Herzens - Der Weg zum Glück: 2. Stunden der Zärtlichkeit, Weg zum Glück, Der, Stunden der Zärtlichkeit 2.
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Italië, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen