Verenigde Staten 1996. Thriller van Paul Thomas. Met o.a. Doug Jeffrey, Sal Landi, Holly Sampson, Landon Hall en Melinda Songer.

VPRO Cinema

Ook in deze film gaat het weer om de bekende lijven van Hall als Roxanne, Sampson als Denise, Mazzotta als Vanessa en Robins als Bernice. Hemmings als Al Tierney, Roddy als Nicky Lee en Scoffield als Harry Mayer zijn de lullen die het geluk hebben om met de laatste drie dames getrouwd te mogen zijn en Landi als Frank is de gelukkige die de getrouwde dames mag uitproberen en eindigt met Roxanne. Voor dergelijke films heb je nauwelijks acteertalent nodig, maar wel uithoudingsvermogen en je moet de kunst verstaan om seks te faken. Het scenario is van Neil Wexler. Regisseur Thomas staat op de credits vermeld als Toby Phillips. Mede-uitvoerend producent Steven Hirsch staat op de credits vermeld als Steve Hirsch. Ook bekend als THE OTHER MAN.

credits

Regie:
Paul Thomas
Cast:
Doug Jeffrey, Sal Landi, Holly Sampson, Landon Hall, Melinda Songer, Jason Hemmings, Kathleen Mazzotta, Michael Roddy, Fiona Hall, Elaine Robins, Marc Scoffield, Lottie Rumble, David Broderson, Doug Jeffery, Holly Jo Sampson
Scenario:
Neil Wexler
Productie:
Paul Thomas, Steven Hirsch, David James
Jaar:
1996
Alt. titels:
Other Man, The
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Other Men's Wives (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken