Duitsland 1998. Mysterie van Ulrich Stark. Met o.a. Gaby Dohm, Edgar Selge, Karl Kranzkowski, Nina Kronjäger en Thorsten Nindel.

VPRO Cinema

De zes-jarige Melanie Doermer verdwijnt spoorloos in een winkelcentrum in M[KA3]unchen. Politiepsychologe Dr. Silvia Jansen (Dohm) denkt aan een ontvoering. Kommissar Tauber (Selge) tast volledig in het duister. Een kidnapper eist één miljoen mark, maar een ander spoor leidt naar een pedofiel, die op advies van Dr. Janssen vervroegd in vrijheid was gesteld. Ook is het mogelijk dat Melanie in handen is gevallen van de georganiseerde misdaad, die zich met de handel in kinderen bezig houdt. Dan wordt het lijkje van de kleine Melanie gevonden. Het scenario is van Christian Jeltsch en gaat over kindermishandeling, ambitieuze ouders en de media die op sensatie belust zijn. Jeltsch heeft te veel hooi op zijn vork genomen, maar defilm is toch bezienswaardig, dankzij Dohm. Nindel en Kronjäger spelen Melanie's vertwijfelde ouders. Stereo, 16:9. Aflevering 205.

credits

Regie:
Ulrich Stark
Cast:
Gaby Dohm, Edgar Selge, Karl Kranzkowski, Nina Kronjäger, Thorsten Nindel, Ilknur Bahadir, Günter Mack, Stefan Becker, Herbert Rhom, Monika Schwarz
Scenario:
Christian Jeltsch
Jaar:
1998
Alt. titels:
Spurlos verschwunden
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen