Verenigde Staten 1996. Romantiek van Alan Myerson. Met o.a. Cynthia Gibb, Tom Irwin, Curtis Blanck, Patricia Hamilton en Al Waxman.

VPRO Cinema

Een soap-opera droom wordt weer eens werkelijkheid, in deze voor televisie gemaakte, goedkope nieuwe versie van het 1946-origineel met Mitchum en Leigh. Jodie is een weduwe met een zesjarig zoontje. Voor de veiligheid gaat zij met de saaie advocaat Paul, maar eigenlijk is zij op de flamboyante Steve. De kijker weet dit al na vijf minuten, maar pas op oudejaarsavond wordt deze situatie voor alle personages duidelijk. In 1946 was jonge weduwe zijn nog een belangrijk onderwerp en de Holiday affair van dat jaar had twee topacteurs. De versie van Myerson, die toch onvergetelijke afleveringen van de serie The Larry Sanders Show op zijn naam heeft, is urgentieloos.

credits

Regie:
Alan Myerson
Cast:
Cynthia Gibb, Tom Irwin, Curtis Blanck, Patricia Hamilton, Al Waxman, David James Elliot, David Sutcliffe, Christina Collins, Allegra Fulton, Boyd Banks, Rufus Crawford, George R. Robertson, Chelsea Moore, James Binkley, Derek Keurvorst, David Huband, Guy Sanvido, Victor Ertmanis, Shadia Simmons
Productie:
Vickey Herman
Muziek:
Lee Holdridge
Montage:
Axel Hubert
Jaar:
1996
Genres:
Romantiek, Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Kerstfilm, Romantisch drama, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Holiday Affair (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken