Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2000. Drama van Douglas Barr en Judith Feldman. Met o.a. Patty Duke, Ronny Cox, Fred Keating, Max Martine en Rebecca Jenkins.

VPRO Cinema

Na een leven van hard werken en zwoegen willen Sonya (Duke) en Mick Andrews (Cox) hun gitaar aan de wilgen hangen. Hun enige zoon is getrouwd, heeft een eigen gezin en kan behoorlijk rond komen. Mick en Sonya willen met een zeilboot rond de wereld, maar dan blijkt Sonya, die inmiddels vijftig is, zwanger te zijn. Mick kan de gedachte niet verdragen en na de geboorte is hij nauwelijks geïnteresseerd voor zijn tweede zoon. Sonya die een nieuwe jeugd beleeft, geeft Mick de bons en hij gaat er alleen op uit. Als je dit al redelijk zonde van je tijd vindt, hoed je dan voor nog idiotere subplots: een jeugdliefde van Sonya had al jaren een oogje op haar en een goede vriendin van Sonya mag de boot benutten voor een romantsich intermezzo. Het scenario is het broddelwerk van Judith Feldman, Sarah Woodside Gallagher en Susan Arnout Smith. Het camerawerk is van Karl Herrmann. Deze film is uitsluitend geschikt voor de onvoorwaardelijke fans van hoofdrol Duke. Ze speelt een vrouw van haar eigen leeftijd en is nog steeds goed geconserveerd dankzij de make-up. Ook bekend als A TIME TO DECIDE.

credits

Regie:
Douglas Barr, Judith Feldman
Cast:
Patty Duke, Ronny Cox, Fred Keating, Max Martine, Rebecca Jenkins, Michael David Simms, Lorena Gale, Donna Hanover, Max Martini, Heather Feeney
Camera:
Karl Herrmann
Jaar:
2000
Alt. titels:
Time to decide, A
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen

Love Lessons (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken