Duitsland 1994. Drama van Bernd Fischerauer. Met o.a. Senta Berger, Friedrich von Thun, Daniela Ziegler, Konstantin Wecker en Julia Brendler.

VPRO Cinema

Het leven van dokter Schwarz (Von Thun) wordt vergald door de knappe en steenrijke, maar flink gestoorde Letitia van Ahrendsb[KA3]ock (Rosen) die nodeloos op zijn spreekuur komt. Als hij haar avances afwijst, wordt Dr. Schwarz door haar zwart gemaakt, waardoor hij het risico loopt dat zijn hachje erbij inschiet. Ondertussen probeert Dr. Martin (Berger) Frau Boos (Strotzki) te bewegen zich te laten opereren voor kanker en redt zij het huwelijk van Frau Boos met Herr Boos (Bißmeier). Weer een onderhoudende aflevering uit de artsenpraktijk van de beminnelijke partners. Iedereen, inclusief de bijrollen, doet zijn werk goed. Het scenario is van regisseur Fischerauer. Wasserburg bestaat echt en het is een leuke plaats om eens te bezoeken.

credits

Regie:
Bernd Fischerauer
Cast:
Senta Berger, Friedrich von Thun, Daniela Ziegler, Konstantin Wecker, Julia Brendler, Gabriele Dossi, Erika Strotzki, Joachim Bissmeier, Theresa Hübchen, Michaela Rosen, Philip Seiser, Saskia Vester
Scenario:
Bernd Fischerauer
Jaar:
1994
Alt. titels:
Dr. Schwarz und Dr. Martin (4) - Höhenflug, Höhenflug
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Doktersdrama, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen