Duitsland/Italië 1998. Drama van Paolo Poeti. Met o.a. Massimo Dapporto, Désirée Nosbusch, Billie Zöckler, Andriano Pantaleo en Inka Victoria Groetschel.

VPRO Cinema

In de laatste aflevering van de tweede serie leren wij dat het verzorgen van brandwonden een fluitje van een cent is en dat onsympathieke geneesheerdirecteur Montebovi (Scalondro) een foute diagnose stelt en een storing van de schildklier verwart met traagheid van begrip en beweging. Lopend pati[KA3]entje Lavinia (Russo) zorgt voor de nodige opwinding door uit de kliniek te verdwijnen als er een donornier klaar ligt. Angela (Nosbusch) wordt definitief uit de serie geschreven: ze verlaat Paolo (Dapporto), zodat hij zich aan Spillo kan wijden. Zou het dan wat kunnen worden met dokter Stefania (Groetschel), die bijna wonderen verricht of komt Angela misschien toch nog terug? Hun lot is in handen van de omroepen RAI en ARD, want alleen zij kunnen besluiten of er een vervolgserie komt. Ook van deze aflevering is het episodische scenario afkomstig van Roberta Colombo - dat is niet meer dan logisch. Het camerawerk is van Sergio Salvati. Het spel is van onveranderde kwaliteit.

credits

Regie:
Paolo Poeti
Cast:
Massimo Dapporto, Désirée Nosbusch, Billie Zöckler, Andriano Pantaleo, Inka Victoria Groetschel, Julia Heinemann, Pierfrancesco Favino, Paolo Maria Scalondro, Salvatore Marino, Karin Proia, Maria Amelia Monti, Luana Russo, Antonella Attilli, Lucio Allorco, Carlotta Tesconi
Camera:
Sergio Salvati
Muziek:
Nicola Piovani
Jaar:
1998
Alt. titels:
Sogno de Lavinia, Il, Spiel mit dem Feuer
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Ziekenhuisfilm, Soap opera
Landen:
Duitsland, Italië

op televisie
0 uitzendingen