Verenigde Staten/Canada 2000. Drama van Graeme Campbell. Met o.a. Gail O'Grady, Peter Outerbridge, Kari Wuhrer, Stewart Bick en Jerry Ciccoritti.

VPRO Cinema

Het cliche[KA1]ematige scenario van Eric Williams is verschrikkelijk en zit vol ongeloofwaardige situaties. Roger Deacon (Outerbridge) is een songwriter die het succes al achter de rug heeft, maar hij hoopt op de herkansing. De platenmaatschappij wil Sunni (Wuhrer) promoten, maar zij is een sexy lege huls. Ze verleidt Roger om zijn laatste song aan haar te geven. Roger ontdekt bij de opnames dat ze geen stem heeft en niet zingen kan. In een bar ontmoet hij Maggie Stanley (O'Grady), die op haar eerste huwelijksdag al in de steek gelaten is. Enigszins beneveld staat Maggie karaoke te zingen en Roger ontdekt dat zij de stem heeft die hij zoekt. Hij monteert Maggie's stem achter Sunni's sexy act en ja, hoor, nummer één op de hitparade. Ook Sunni's hoofd blijkt leeg: ze laat zich verleiden tot een live optreden, maar dan vindt Roger het welletjes en draait de muziek bijna helemaal weg. Nu staat Sunni voor het blok. Terwijl Sunni het vege lijf probeert te redden, tracht Roger het weer goed te maken met Maggie, die inmiddels ontdekt heeft dat haar stem gepikt is. Hij weet dat zij de ware voor hem is. Outerbridge probeert nog iets van zijn rol te maken, O'Grady probeert hem tegenwicht te geven, maar is na gewogen te zijn te licht bevonden en Wuhrer is sexy en daarmee houdt het toch echt op, want acteren kan ze nog steeds niet. Het camerawerk is van Nikos Evdemon. Ook bekend als LIP SERVICE.

credits

Regie:
Graeme Campbell
Cast:
Gail O'Grady, Peter Outerbridge, Kari Wuhrer, Stewart Bick, Jerry Ciccoritti, Ryan Dennis, Jonathan Whittaker, Harvey Atkin, Pascal Petardi, Alex House, Lee Olivera, Alexander Zanetti, Don Stadnicki, Jon Davidson, Richard Chevolleau
Productie:
Terry Gould, Dan Lyon, Rona Edwards, Anne Carlucci, Marian Brayton
Camera:
Nikos Evdemon
Muziek:
Jonathan Goldsmith
Jaar:
2000
Alt. titels:
Lip Service, Lip service
Genres:
Drama, Muziek, Komedie
Trefwoorden:
Melodrama, Popmuziek
Landen:
Verenigde Staten, Canada

op televisie
0 uitzendingen

Out of Sync (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken