Verenigde Staten 1998. Komedie van Elle Evans en Ellen Evans. Met o.a. Landon Hall, Dutch Flaherty, Ahmo Hight, Taylor St. Clair en William Henderson.

VPRO Cinema

Carly (Hall) is getrouwd met hardwerkende advocaat Doug (Flaherty), die haar te weinig aandacht geeft, waardoor ze seksueel veel tekort komt. In het hotel uit de titel moet het stel nieuwe inspiratie opdoen, zodat hun huwelijk gered kan worden. Doug heeft het te druk met zijn werk en daarom gaat Carly`s zuster Rachel (Hight) mee in diens plaats. Wat onze meiden na hun komst te zien krijgen van anderen, werkt beslist inspirerend. Als Doug toch nog eventjes de tijd vindt, komt hij met zijn partner Frank (Henderson) naijlen. Doug is echter te vermoeid voor een feestelijk nummertje en de vonk slaat niet over tussen Rachel en Frank. Gelukkig is een waarzegger als vaste medewerker aan het hotel verbonden en hij fluistert de betrokkenen nieuwe idee[KA3]en in. Het scenario van Dawn Pascual rammelt aan alle kanten zodat er van een hecht verhaal geen sprake is. Het bevat hier en daar echter sc[KA2]ene`s die men mag verwachten, w.o. pseudo lesbische fantasie[KA3]en. Hoe meer er vanwege een tv-uitzending in de film is gesneden, hoe onsamenhangender hij is, maar ook dit treurige feit is niet nieuw. Hall en Hight mogen er zijn, aan Hight is plastisch teveel geknoeid (siliconen enz.), maar St. Clair die Rosa speelt, is een lust voor het oog. Het camerawerk is van Gary Graver. Regisseuse Evans heet in het werkelijke leven Marcy Ronen.

credits

Regie:
Elle Evans, Ellen Evans
Cast:
Landon Hall, Dutch Flaherty, Ahmo Hight, Taylor St. Clair, William Henderson, Steve Curtis, Nikki Fritz, Gal Lawrence, A.W. Anderson, Everett Rodd, Jeff Urban, Leslie Olivan, Alex Kochel, Tonya Poole
Productie:
Pat Siciliano
Camera:
Gary Graver
Muziek:
Carl Dante, Wayne Scott Joness
Jaar:
1998
Genres:
Komedie, Erotiek
Trefwoorden:
Tragikomedie, Erotiek
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Hotel Exotica (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken