Verenigde Staten/Roemenië 1995. Sciencefiction van Frank Arnold. Met o.a. Corbin Allred, Jennifer Burns, Derek Webster, Barrie Ingham en Sharon Lee Jones.

VPRO Cinema

De derde aflevering uit een zesdelige serie direct op video gedraaide speelfilms over een achtervolging in de tijd door een kwade genius die probeert uit door de eeuwen verspreide onderdelen een gevaarlijk wapen te smeden. TRAPPED IN TOYWORLD is waarschijnlijk nog de meest geslaagde aflevering, hoewel ook deze film niet bevredigt. Josh Kirby en zijn in de tijd reizende vrienden landen dit keer op een planeet bevolkt door levensgrote robotpoppen. Er is een uitleg voor de grillige gedragingen van de robots die bijna interessant te noemen is, hetgeen helaas niet gezegd kan worden van de andere Josh Kirby-films, die alle werden opgenomen in Roemenië. Het scenario is van Nick Paine. Achter de camera stond Viorele Sergovici.

credits

Regie:
Frank Arnold
Cast:
Corbin Allred, Jennifer Burns, Derek Webster, Barrie Ingham, Sharon Lee Jones, Buck Kartalian, J.P. Hubbell, Lucian Cojocaru, Florin Chiriac, Bogdan Voda
Scenario:
Nick Paine
Productie:
Vlad Paunescu, Oana Paunescu, Charles Band, Debra Dion
Camera:
Viorel Sergovici
Muziek:
Richard Band, Reginald Powell
Jaar:
1995
Alt. titels:
Trapped on Toyworld
Genres:
Sciencefiction, Familiefilm, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm, Jeugdfilm, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten, Roemenië

op televisie
0 uitzendingen