Verenigde Staten 1995. Thriller van Tony Randel. Met o.a. Lenny von Dohlen, James Remar, Suzy Amis, John Savage en Audie England.

VPRO Cinema

Een Amerikaan, Matt Forrest (Von Dohlen), succesvol maker van computerspelletjes en getrouwd met een mooie vrouw (Amis), herkent een vreemdeling op straat als de soldaat die jaren eerder zijn leven heeft gered toen ze beiden in Panama gestationeerd waren. Hij probeert zijn oude strijdmakker te helpen zijn leven en carri[KA2]ere weer op de rails te krijgen, zich er niet van bewust zijnde, dat de man een moordenaar is met een allang sluimerende drang tot wraak. Er wordt incidenteel goed geacteerd, maar het is al met al een voorspelbaar misdaadverhaal, ge[KA3]inspireerd door THE HAND THAT ROCKS THE CRADLE (dat zelf ook al niet bijster origineel was). Naar een scenario van Jim Piddock, met camerawerk van Jacques Haitkin.

credits

Regie:
Tony Randel
Cast:
Lenny von Dohlen, James Remar, Suzy Amis, John Savage, Audie England, Richard Minchenberg, Rowena Guinness, Andre Rosey Brown, Michael Kopelow, Melanie Good
Muziek:
Joel Goldsmith, Christopher L. Stone
Jaar:
1995
Genres:
Thriller, Actiefilm
Trefwoorden:
Wraakfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

One Good Turn (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken