Verenigde Staten 1996. Drama van Bethany Rooney en Thomas Del Ruth. Met o.a. Teri Polo, Corbin Bernsen, Reed Diamond, Erika Slezak en Eric Lutes.

VPRO Cinema

De moeder van Tana houdt er vreemde denkbeelden op na als het om mannen gaat. Ze heeft een verhouding met Arthur, een getrouwde man. Tana is vastbesloten om niet in dezelfde situatie als haar moeder terecht te komen. Tijdens een feestje wordt Tana verkracht door de zoon van Arthur, Billy. Ze wendt zich tot haar moeder voor troost, maar deze wijst haar af. Om haarzelf op de been te houden stort ze zichzelf op haar studie en later op haar carrière als advocaat. Ze heeft geen enkel vertrouwen in mannen, behalve in haar beste vriend Harry. Als Harry wordt neergeschoten, ontmoet Tana zijn vader Harrison. Ze voelt zich zeer tot hem aangetrokken, maar om Harry niet voor het hoofd te stoten, gaat ze geen relatie met hem aan. In de loop van de tijd, merkt ze dat ze precies hetzelfde doet als haar moeder, ze krijgt een verhouding met een getrouwde man, maar zal ze de cirkel weten te doorbreken?

credits

Regie:
Bethany Rooney, Thomas Del Ruth
Cast:
Teri Polo, Corbin Bernsen, Reed Diamond, Erika Slezak, Eric Lutes, Sue Casey, Alice Carter, Rod Biermann, Jennifer Barker
Scenario:
Karol Ann Hoeffner
Camera:
Thomas Del Ruth
Muziek:
Lee Holdridge
Montage:
Janet Bartels-Vandagriff
Schrijver:
Danielle Steel
Kijkwijzer:
JB
Jaar:
1996
Alt. titels:
Danielle Steel's 'Full Circle'
Genres:
Drama, Romantisch drama
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Full Circle (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken