Duitsland 1995. Drama van Thomas Nikel. Met o.a. Marion Kracht, Peter Bongartz, Horst Bollmann, Erich Hallhuber en Cherisse Ligot.

VPRO Cinema

Nieuwe, lange belevenis in het kommervolle priv[KA1]eleven van de jonge, briljante arts Sandra Keller (Kracht) die verloofd is met Hanno Hellmann (Hallhuber), maar verliefd is op weduwnaar Mike Voss (Bongartz). Als zij haar buurvrouw uit Samoa verlost heeft van een blanke baby, verdenkt ze Mike van het vaderschap. Volledig ontgoocheld geeft ze Hanno - net hersteld van een akelige verwonding - de verlovingsring terug om dan min of meer te laat te ontdekken dat Mike`s vrouw ooit zelfmoord pleegde wegens een vermeende ontrouw, een trieste gebeurtenis die hij nooit heeft kunnen verwerken. Al deze soap-taferelen spelen zich af tegen een exotische achtergrond. Fraai camerawerk van Franz X. Lederle en een oppervlakkig scenario van Barbara Piazza. Over het diepe leed van anderen voor pure genieters (van de vrouwelijke kunne).

credits

Regie:
Thomas Nikel
Cast:
Marion Kracht, Peter Bongartz, Horst Bollmann, Erich Hallhuber, Cherisse Ligot, Bob Lujan, Pete Navy Tuiasosopo, Uelese Petaia
Muziek:
Hans Hammerschmid
Jaar:
1995
Alt. titels:
Zwischen den Zeiten
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Doktersdrama, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen