Verenigde Staten 1995. Thriller van Fred Gerber. Met o.a. Kim Delaney, Scott Kraft, John J. York, Anthony Sherwood en Peter Outerbridge.

VPRO Cinema

Kate Sanders (Delaney) heeft succes als schrijfster van een mystery-thriller over een seriemoordenaar. Een psychisch gestoorde man heeft merkwaardig contact met haar: hij houdt haar op de hoogte van zijn wandaden en doet dat via het Internet. Uiteindelijk begint Kate te snappen dat hij het ook op haar heeft gemunt en schakelt de FBI in om de dolende, gestoorde man af te vangen. Onwerkelijke suspensefilm als je bedenkt dat het schrijven van boeken wel een paar jaartjes kost (ook trein- detectives!) en dat je eigenlijk medeplichtig bent als je iemand op zo'n manier exploïteert. Het is allemaal niets nieuws onder de zon en het er aan de haren bijslepen van het Internet verandert daar niets aan, ook het lieve snoetje van Delaney niet. We trappen er niet in.

credits

Regie:
Fred Gerber
Cast:
Kim Delaney, Scott Kraft, John J. York, Anthony Sherwood, Peter Outerbridge, Peter Macneill, Sharon Dunn, Bill MacDonald, Sharon Martin, Lane White, Mark Melymick, York, John J
Scenario:
Matt Dorff
Productie:
Julian Marks
Jaar:
1995
Alt. titels:
L'écran témoin: Copie conforme
Genres:
Thriller
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Closer And Closer (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken