Italiƫ/Frankrijk/Duitsland 1996. Komedie van Roggero Deodato. Met o.a. Bud Spencer, Philip Michael Thomas, Syd Brisbane, David Hess en Kabir Bedi.

VPRO Cinema

Onze helden pater Orso (Spencer) en pater Zacharias (Thomas) raken betrokken bij grondspeculatie rond de missiepost, nadat padvinders het gerucht verspreid hebben dat er zich een goudader in de grond moet bevinden. Wie zijn land niet aan gangster Alfonso Santillana (Lynch) voor zijn `recreatieproject` verkoopt, wordt eraf gezet. Koren op de molen van onze geestelijken, want ze hebben nog een appeltje met Santillana te schillen. Door zijn toedoen werden ze vals beschuldigd en raakten ze in de gevangenis. Hem bestrijden staat gelijk aan de genade en de vrijheid! Even flauw als altijd. Oef, (voorlopig) gelukkig de laatste aflevering. Alleen de echte fans zijn het niet eens met deze mening. Scenario van Laura Curelli.

credits

Regie:
Roggero Deodato
Cast:
Bud Spencer, Philip Michael Thomas, Syd Brisbane, David Hess, Kabir Bedi, Michael Berryman, Alfie Wise, Mike Kirton, Cesar Melendez, Richard Lynch
Scenario:
Laura Curelli
Productie:
Guisseppe Pedersoli
Jaar:
1996
Alt. titels:
Abrechnung, Die
Genres:
Komedie, Actiefilm
Landen:
Italiƫ, Frankrijk, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Noi siamo angeli VI (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken