Verenigde Staten 1994. Actiefilm van John Sjogren. Met o.a. Robert Z'Dar, Ben Marley, Jon Tabler, Julie Strain en Billy Millon.

VPRO Cinema

Domme actiefilm over een microchip die eenmaal geïmplanteerd bij mensen een superieure intelligentie teweeg brengt. Vlak voordat de chip voltooid is, wordt hij gestolen, maar tijdens een achtervolging wordt hij verloren en komt in handen van een tweetal straatvegers. Als de straatvegers de microprocessor willen overhandigen aan de regering, worden ze als proefkonijnen ingezet. Een kronkeliger verhaal is niet denkbaar en als een waardering zou bestaan die minder dan nul is, dan zou deze aan dit werkje verleend worden. Het scenario is van de regisseur en Scott Ziehl. Het camerawerk is van Steven R. Miles en Scott Ziehl. Ook bekend als INFERNAL SOLDIERS.

credits

Regie:
John Sjogren
Cast:
Robert Z'Dar, Ben Marley, Jon Tabler, Julie Strain, Billy Millon, Lena Osborn, Narda Torrealba, Joe Estevez, Sean P. Donahue, Colleen Coffey, William Buzick, Neil Delama, Gino Dentie, Chuck Loch, Ashlie Rey, James Zahnd, Nickolas Fleming, Edwin Larson, John Sjogren, Scott Ziehl
Scenario:
John Sjogren
Productie:
John Sjogren, Scott Ziehl
Camera:
Steven R. Miles
Muziek:
Nigel Holton
Jaar:
1994
Alt. titels:
Mosaic Project, The, Infernal Soldiers
Genres:
Actiefilm, Sciencefiction
Trefwoorden:
Martial-arts, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Mosaic Project (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken