Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Albert Band. Met o.a. Kevin Connors, Jennifer Harte, Dean Scofield, Bettye Ackerman en Larry Hankin.

VPRO Cinema

Vijf piepkleine dino`s worden per ongeluk opgepikt met een lading krenten. Ze komen terecht bij Connors, een vervelend, oerverwend joch, wiens vader nooit tijd voor hem heeft. Hij wordt opgevoed door Ackerman, een strenge gouvernante die hem discipline wil bijbrengen. De troeteldiertjes blijven in het geheim bij hem, en hij verzorgt ze samen met Harte, een meisje dat toevallig bij hem was toen hij de dino`s ontdekte. Banale sequel met een alles behalve sympathieke held (die aan het einde natuurlijk helemaal verandert). Het overacteren van de meeste volwassen acteurs werkt storend. Dit nemen zelfs kinderen niet meer. Kinderen die uiteraard de doelgroep zijn, zullen nog wel genieten van de beestjes, ook al zijn ze niet meer zo nadrukkelijk aanwezig als in het eerste deel. Brent Friedman en Michael Davis schreven het scenario, naar een origineel idee van Pete von Sholly. Voor de fotografie tekende James Lawrence Spencer. Dolby Stereo THX Digital.

credits

Regie:
Albert Band
Cast:
Kevin Connors, Jennifer Harte, Dean Scofield, Bettye Ackerman, Larry Hankin, Alan Palo, Greg Lewis, Michael Hagiwara, Owen Bush, Joey Andrews, Jason Dohring, Brian Wagner, Larry Pennell, Frank Welker
Scenario:
Michael Davis
Muziek:
Fuzzbee Morse, Wetherwax
Jaar:
1994
Genres:
Familiefilm, Fantasy
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm, Fantasy
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Prehysteria! 2 (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken