Verenigd Koninkrijk 1991. Familiefilm van Terry Marcel. Met o.a. Emma Samms, Denis Lawson, Dirk Benedict, Jean Marsh en Jerry Hall.

VPRO Cinema

Samms is verloofd met haar baas, Benedict, die directeur is van een museum in London. Wanneer haar tante sterft blijkt dat zij haar juwelen geschonken heeft aan het museum van Thringsby. De jacht op de kleinoden is daarmee opengesteld, voor de één uit winstbejag, voor de ander in de hoop de waardevolle stenen te gebruiken voor publiek belang. Een mengeling van TOPKAPI met THE PINK PANTHER, niet altijd gelukt, maar voor de jongere kijkers toch wel plezierig. Een uitstekende cast die hun capaciteiten niet volledig uitbuit. Tom J. Astle bewerkte de roman van Marian Babson. Voor de fotografie stond Ken Brinsley in.

credits

Regie:
Terry Marcel
Cast:
Emma Samms, Denis Lawson, Dirk Benedict, Jean Marsh, Jerry Hall, Frances de la Tour, John Bird, Chris Langham, Trevor Peacock, Aeryk Egan, Paris Jefferson, Bob Dysinger, Miranda Forbes, Serretta Wilson, Roy Macready, Jolyon Baker, Thomas Lockyer, Eric Richard
Muziek:
Ken Thorne
Jaar:
1991
Alt. titels:
Bejuwelled
Genres:
Familiefilm, Avonturenfilm, Komedie
Trefwoorden:
Avonturenfilm, Jeugdfilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen

Bejewelled (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken