Verenigde Staten 1994. Thriller van Jag Mundhra. Met o.a. Steven Bauer, Tahnee Welch, John Laughlin, Nia Peeples en Lee Anne Beaman.

VPRO Cinema

In de eerste helft van de film maken we kennis met Welch, die op haar werk te maken krijgt met ongewenste intimiteiten van het nieuwe hoofd marketing Laughlin. Als hij haar in de lift probeert te grijpen, is de maat vol en sleept Welch hem voor het gerecht, bijgestaan door macho advocaat Bauer. Ze verliest en gaat tijdens een autorit uit haar dak en krijgt een dodelijk ongeluk. In de tweede helft probeert haar zuster Beaman Laughlin uit wraak in de val te lokken. Puur formulewerk, één-dimensionale personages dat voor de kritiekloze schare als vermaak ervaren wordt. Met de tamme seksscènes en het tendentieuze dialoog wordt de kijker op het verkeerde been gezet. De productie waarden zijn redelijk al begint het camerawerk van James Michaels stil aan te irriteren. Het redelijk oppervlakkige scenario naar een idee van regisseur Mundhra werd geschreven door Carl Austin.

credits

Regie:
Jag Mundhra
Cast:
Steven Bauer, Tahnee Welch, John Laughlin, Nia Peeples, Lee Anne Beaman, Adrian Smed, Kathy Shower, Patsy Pease, Matt Roe, Everett Lamar, Wendy McDonald, Stephen Fiachi, Stuart Whitman
Scenario:
Carl Austin
Muziek:
Alan Dermarderosian
Schrijver:
Jag Mundhra
Jaar:
1994
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Improper Conduct (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken