Verenigde Staten 1989. Erotiek van Chuck Vincent. Met o.a. Jeanne Marie, Alan Fisler, Jane Hamilton, Jamie Gillis en Harv Siegel.

VPRO Cinema

In een Amerikaanse kliniek bevindt zich een spermabank met het zaad van genieën. De geheime dienst van de Sovjetunie wil deze in handen krijgen om mettertijd de Amerikanen de baas te kunnen. Een geheime agente weet de kliniek binnen te dringen. Tot zo ver, zo goed. Het ziekenhuis is echter een ongewoon ziekenhuis: leeggelopen patiënten krijgen er een geilheidsbehandeling. Zoals het zo vaak gaat, wordt algauw het plot vergeten en krijgt de kijker alleen nog maar gehop en gehijg voorgeschoteld. Een maaltijd, die binnen de kortste keren verveelt. Bovendien is de verhaallijn zwaar verouderd. Toch stond regisseur Vincent binnen zijn genre bekend als vakbekwaam. Wellicht zou hij ook eens zo'n kliniek moeten opzoeken om inspiratie op te doen. Een zekere Craig Horrall schreef het scenario en Larry Revene zorgde voor de plaatjes, aldus de credits.

credits

Regie:
Chuck Vincent
Cast:
Jeanne Marie, Alan Fisler, Jane Hamilton, Jamie Gillis, Harv Siegel, Barbara Robb, James Davies, Jennifer Delora, Jeanne Marine, Harvey Siegel, Veronica Hart
Scenario:
Craig Horrall
Muziek:
William Heller
Jaar:
1989
Genres:
Erotiek, Komedie
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Young Nurses in Love (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken