Verenigde Staten 1994. Komedie van Lee Grant. Met o.a. Ann-Margret, George Segal, Brenda Vaccaro, Sandra Reaves en Alesandra Powers.

VPRO Cinema

Ann-Margret speelt een weduwe die na veertig jaar huwelijk met een frigide bosbouwer uit North Dakota (Sheppard) eindelijk wel eens echt wil leven. Ze laat haar hypocriete dochter aan haar lot over en sluit zich wat onwennig aan bij een uitgelaten groep Grand Ole Opry-fans die per bus op weg zijn naar dit mekka van de country music in Nashville. Haar leven verandert volkomen als ze gedwongen wordt onderweg een hotelkamer te delen met een medereiziger (George Segal) op wie ze verliefd wordt. Ze weet haar droom om een bekende country-zangeres te worden te realiseren. Hoewel de plot nogal absurd is, weet scenarioschrijver Merry Helm een verfrissende heldin op te voeren die van Zweedse afkomst is en naar Amerika kwam om met een twee keer zo oude man te trouwen. Het scenario zit vol emotionele mogelijkheden die door regisseur Lee Grant en Ann-Margret worden verwerkt tot een charmante komedie. Goede bijrollen.

credits

Regie:
Lee Grant
Cast:
Ann-Margret, George Segal, Brenda Vaccaro, Sandra Reaves, Alesandra Powers, Scott Marlowe, William Morgan Sheppard, Tom Key, Kirk Baltz, Greg Mullavey, Edith Fields, Deanie Gordon
Jaar:
1994
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Following Her Heart (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken